Κολλημένη με το «μαύρο» η ΝΔ

Kολλημένη με το «μαύρο» παραμένει η ΝΔ, με τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη να εξαπολύει σφοδρή επίθεση για ακόμη μια φορά στη δημόσια τηλεόραση, φτάνοντας στο σημείο να την χαρακτηρίσει «ΥΕΝΕΔ», από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο που επικύρωσε τη συμφωνία για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης - Η απάντηση του Νίκου Παππά και η ανακοίνωση τηςΠΟΣΠΕΡΤ


Κολλημένη με το «μαύρο»  παραμένει η ΝΔ,  με τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη να εξαπολύει σφοδρή επίθεση για ακόμη μια φορά στη δημόσια τηλεόραση, φτάνοντας στο σημείο να την χαρακτηρίσει «ΥΕΝΕΔ», από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο που επικύρωσε τη συμφωνία για την ολοκλήρωση της  β’ αξιολόγησης.
Κατηγορώντας την κυβέρνηση επειδή θέλησε να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο,  που επί χρόνια έχαιρε ασυλίας από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «η ΕΡΤ έχει γίνει ΥΕΝΕΔ κι έχει ξεπεράσει κάθε μέτρο φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας. Με αποτέλεσμα, να έχει σχεδόν μηδενική τηλεθέαση στην ενημέρωση, διότι φυσικά ο κόσμος έχει αντίληψη».
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας σε συνέντευξή του στον ρ/σ Κόκκινο τα περί «ΥΕΝΕΔ» του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε ότι «οι επιθέσεις στη δημόσια τηλεόραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί κανείς να τις δει αποσπασματικά. Η δημόσια τηλεόραση είναι φορέας που δεν έχει την πολυτέλεια να κρύβει ειδήσεις όπως το απλήρωτο δάνειο του κ. Μητσοτάκη, ή να κρύβει κάτω από το χαλί τη δίκη και τις εξελίξεις για την υπόθεση της Siemens, αυτά ενοχλούν ... είναι μία αποτυχημένη προσπάθεια εκτέλεσης συμβολαίου υπέρ πάρα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων».
* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΣΠΕΡΤ: «Οι απόγονοι του Γκέμπελς ξαναχτύπησαν»
Μην έχοντας πάρει το «μάθημά» της από τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε, όταν «δημοκρατικά» το απόγευμα της 11ης Ιουνίου του 2013 ο Σίμος Κεδίκογλου έριξε κι επισήμως μαύρο στα δημόσια κανάλια, οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Τηλεόρασης απάντησαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την ΠΟΣΠΕΡΤ να τον καλεί «να συγκροτήσει θέσεις και προτάσεις για όσα απασχολούν τη χώρα και την κοινωνία και να πάψει να προσπαθεί να πείσει ότι δήθεν κάνει αντιπολίτευση έχοντας σαν κορωνίδα στο σχεδιασμό του και στο λόγο του για τη φυγή από τα μνημόνια, την κατασυκοφάντηση της ΕΡΤ».
«Στη δημοκρατία κ. Μητσοτάκη χρειάζεται μια πραγματική αντιπολίτευση που ξέρει τι θέλει, που ξέρει τι λέει, που ο αρχηγός της θα κατανοεί πρώτα απ’ όλους αυτά που λέει και το πόσο πραγματοποιήσιμα είναι και όχι φτηνά λόγια για το υποχρεωτικό χειροκρότημα της παράταξης, για την εξυπηρέτηση της ολιγαρχίας και των ‘νταβατζήδων’ των ΜΜΕ», σημειώνουν με νόημα σε ανακοίνωση τους.

 https://left.gr/