Ο Αλαφούζος πουλά (;) τον Παναθηναϊκό σε κινέζικο κολοσσό

Δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για deal μεταξύ Αλαφούζου και κινεζικού κολοσσού, ο οποίος δείχνει ζεστό ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

AdTech Ad
Ως γνωστόν, ο Γιάννης Αλαφούζους έχει διαμηνύσει εδώ και αρκετές μέρες πως προτίθεται να αποχωρήσει από την προεδρία του Παναθηναϊκού, αρκεί να εξασφαλίσει την επόμενη μέρα της ομάδας.
Σύμφωνα με το contra.gr, η εταιρία που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είναι κινεζικός κολοσσός που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα. Παράλληλα, έχει σπουδαία εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συνεργαζόμενη ακόμη και με την Team, την εταιρία διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της UEFA.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία επετεύχθη την Πέμπτη, με την οριστικοποίησή της να αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας, όταν και ο Γιάννης Αλαφούζος θα ταξιδέψει στην Ασία για να τελειώσει και τυπικά η διαδικασία.
Παράλληλα, γίνεται λόγος για μεγάλο deal που θα προκαλέσει ντόρο στην εγχώρια ποδοσφαιρική αγορά, ενώ η ιστοσελίδα σημειώνει πως υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος, ο οποίος θα έρθει στο προσκήνιο μόνο αν χαλάσει η συμφωνία με τους Κινέζους.
 http://www.koutipandoras.gr/