Κυριακή, Μαΐου 14, 2017

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με μπουρνούζι ξυπόλυτος με κυρία επίσης ξυπόλυτη και ελαφρός ενδεδυμένη .Φωτο ερωτηματικό !Ηταν μπερμπάντης ο Καραμανλής . Μια φωτογραφία (αδημοσίευτη )κατά το Lifo.gr που την δημοσιεύει δείχνει συγχωρεμένο …σε μια φωτογραφία όσο και τόσο συνηθισμένη για τον ίδιο είτε πολιτικά είτε προσωπικά.

Τώρα πως προέκυψε αυτή η φώτο. Μια έμπειρη ανάλυσή της δείχνει ότι είναι μετά την ιδιώτευση του Καραμανλή όταν ο Παπανδρέου επέλεξε Σαρτζετάκη . Δεν είναι παπαράτσι. (αυθόρμητη και τις στιγμής ) Αρα είναι φώτο «σκηνοθετημένη» και ας το πούμε lifestyle για περιοδικό της εποχής εκείνης.

Βλέπουμε τραπεζάκι με ουίσκι , δίπλα στον Καραμανλή που κάθετε σε πολυθρόνα …φοράει άσπρη παντελόνι πιτζάμα ( σε κάτι τέτοιο μας φέρνει στο μάτι)  και μπουρνούζι. Η κυρία ακολουθεί το στιλ ξυπόλυτη με λευκό φόρεμα μίνι της εποχής. Και κάθεται δίπλα στην πολυθρόνα  σε σκαμπό (ας το πούμε έτσι ) και απολαμβάνουν με τα μάτια τους ένας τον άλλο με χαμόγελο !
Πηγή φώτο lifo.gr
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !