Ο Τράγκας που έβριζε το Μητσοτάκη και η Ντόρα της γνωστής οικογενείας συμφωνούν για την “ντροπή” του διαπλεκόμενου ΣΥΡΙΖΑ!



«Δεν έχουνε ντροπή, κύριε Τράγκα, οι άνθρωποι δεν έχουν ντροπή» αναφώνησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά», γράφει η Άντα Ψαρρά στην efsyn.gr, σημειώνοντας ότι “ως γνωστόν δεν ανήκει αλλά απλά στηρίζει τον κουμπάρο της και πρόεδρο του Ολυμπιακού που ετοιμάζεται να αγοράσει τηλεοπτικό κανάλι, χωρίς φυσικά να στηλιτεύεται αυτή η πρόθεση -όπως στην περίπτωση Σαββίδη- από την οικογένεια Μητσοτάκη”.

Η Α.Ψαρρά υπενθυμίζει ακόμα ότι πριν από αρκετά χρόνια, από τον τηλεοπτικό Σκάι τότε, ο Γιώργος Τράγκας θριαμβολογούσε την επομένη της πτώσης της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λόγω Σαμαρά “η Βαστίλη της φαμίλιας Μητσοτάκη επιτέλους έπεσε. Η ελπίδα και η αγάπη αυτής της χώρας για τα παιδιά της νίκησαν. Η λαϊκή οργή σάρωσε χθες τη διαβρωμένη και διεφθαρμένη οικογενειακή κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!“.
Αρχές του 2016 και ενώ έχει αναλάβει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος στόχος του Γ.Τράγκα από τον Real Fm αυτή τη φορά, ο οποίος τον αποκαλεί “γουρλομάτικο, μπάμια γερμανόφιλο, Μερκελόπαιδο, μπαρακούντα“. Βέβαια μετά το εξώδικο του Κούλη, ο Τράγκας ανέκρουσε πρύμναν και αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από την εκπομπή του, λέγοντας ότι “έχω αναφερθεί με προσβλητικούς, συκοφαντικούς και αναπόδεικτους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και έχω χρησιμοποιήσει εναντίον του κοινές ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις. Ανακαλώ τους ισχυρισμούς και τις εκφράσεις μου, ζητώ συγγνώμη και δηλώνω ότι στο μέλλον θα απέχω από προσβολές εναντίον του”.
Τώρα, στο φιλόξενο αέρα των “Παραπολιτικών”, ήρθε η ώρα να αναθερμάνει αναγκαστικά, όπως λέει η Άντα Ψαρρά, τις σχέσεις του με την «οικογένεια» φτάνοντας στο σημείο να αναφωνούν μαζί η κατά Τράγκα «ιερή θυγατέρα» Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Τράγκας για την ντροπή… του «διαπλεκόμενου» ΣΥΡΙΖΑ!
πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

 http://thefaq.gr