Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το πιστοποιητικό τυφλότητας του βιαστή της Δάφνης και τι έδειξε η γνωμάτευση

Στη δημοσιότητα έφερε ο «Ελεύθερος Τύπος», το έγγραφο που κατέθεσε στο δικαστήριο, ο πατέρας του 52χρόνου Παναγιώτη Κοντζιλέλου, κατηγορούμενου για τον βιασμό της 22χρονης στην Δάφνη. Τι έδειξε η γνωμάτευση του οφθαλμίατρου που τον εξέτασε

AdTech Ad
Το εν λόγω έγγραφο κατέθεσε ο πατέρας του κατηγορούμενου στο δικαστήριο και το έφερε στη δημοσιότητα ο «Ελεύθερος Τύπος». Η ημερομηνία γνωμάτευσης του εγγράφου είναι 23 Μαρτίου 2015.
«Μετά από αξιολόγηση από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του ΚΕΠΑ διαπιστώθηκαν οι παρακάτω παθήσεις κατά βαθμό και βαρύτητα… (αναφέρονται οι παθήσεις) Προκύπτει ότι το συνολικό ποσοστό αναπηρίας του ανέρχεται σε 95% κατά ιατρική πρόβλεψη από 11/12/2014 έως εφ’ όρου ζωής. Παρουσιάζει τύφλωση και στους δύο οφθαλμούς (πρακτικά τυφλός) με ημερομηνία εμφάνισης τυφλότητας από 11/12/2014. Κατά ιατρική κρίση χρίσει βοήθειας και συμπαράστασης ετέρου προσώπου από 11/12/2014 εφ’ όρου ζωής», αναφέρει το συγκεκριμένο έγγραφο.
Αρμόδιες πηγές επισήμαναν στην εφημερίδα ότι η βεβαίωση του συγκεκριμένου ποσοστού αναπηρίας δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι ο 52χρονος δεν βλέπει καθόλου. Και αυτό διότι υπάρχουν ασθενείς με το συγκεκριμένο ποσοστό τύφλωσης που βλέπουν σκιές. Την επιβεβαίωση ότι ο 52χρονος μπορούσε να δει, δίνει η σύμφωνα με σχετική γνωμάτευση του οφθαλμίατρου, που τον εξέτασε το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύπτει το Newsbomb.gr, και η οποία έχει ήδη διαβιβαστεί στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές: «Η όραση των οφθαλμών του 52χρόνου Παναγιώτη Κοντζιλέλου αντιστοιχεί σε μέτρηση δακτύλων προ οφθαλμού, εκ του βυθού αλλοίωση κεντρικής περιοχής (ωχράς) μεγαλύτερης των ΑΟ. Προβολές φωτός θετικές».

http://www.koutipandoras.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.