ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Σάββατο, Μαΐου 20, 2017

Ζευγάρι Βρετανών το κάνει δημόσια μέρα μεσημέρι

Ζευγάρι Βρετανών κάνει σεξ δημόσια μέρα μεσημέριΕπί ένα τέταρτο της ώρας, το ζεύγάρι αθλούνταν ανενόχλητο, χωρίς να ενδιαφέρεται για το αν κάποιος τους βλέπει, ενώ η... περίεργη γειτόνισσα, απαθανάτισε το ντοκιμαντέρ με την κάμερα του κινητού της

Ο θυμόσοφος λαός χρησιμοποιεί τη φράση «εμείς οι βλάχοι... όπου λάχει» και όπως φαίνεται για το συγκεκριμένο, ασυγκράτητο ζευγάρι Βρετανών ταιριάζει γάντι.

Όπως αποκάλυψε μία κυρία, που βγήκε να κάνει τσιγάρο στο μπαλκόνι, παρατήρησε τους δύο νέους να κοιτάζονται για αρκετή ώρα, χωρίς να μιλούν και της φάνηκε περίεργο. Γι' αυτό, φώναξε το φίλο της να δει και αυτός τι συμβαίνει.Οι δύο νέοι, στη συνέχεια σηκώθηκαν, το αγόρι κόλλησε το κορίτσι σε έναν τοίχο, της κατέβασε το παντελόνι και... άρχισαν τα όργανα. Μάλλον, δεν βολεύονταν και μετά από δύο λεπτά, άλλαξαν τοίχο, ο οποίος πάλι αποδείχτηκε άβολος και έτσι οι δύο 20άρηδες επέλεξαν την κλασική λύση της... σκάλας.

Επί ένα τέταρτο της ώρας, το ζευγάρι αθλούνταν ανενόχλητο, χωρίς να ενδιαφέρεται για το αν κάποιος τους βλέπει, ενώ η... περίεργη γειτόνισσα, απαθανάτισε το ντοκιμαντέρ με την κάμερα του κινητού της, την ώρα που απολάμβανε το τσιγάρο της.

 http://www.protothema.gr/