Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

Η Ραχήλ Μακρή ....ως άλλη Ελένη Λουκά ....πάει να μπουκάρει μέσα στη Βουλή ! Τι μπλούζα φορούσε !

Ποια Ελένη Λουκά ...Η ΡΑΧΗΛ να δείτε ! Αντε πάντα τέτοια  Θεμα με βίντεο για μεγαλύτερη απόλαυση


Το Μέτωπο Νίκης της Ραχήλ Μακρή έδωσε το παρόν στις χτεσινές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της ψήφισης του πολυνομοσχέδιου για το Μνημόνιο V4.0. H Ραχήλ Μακρή μαζί με άλλα μέλη του κινήματός της, προσπάθησαν να κάνουν ένα θεαματικό ντου στο κοινοβούλιο, τρέχοντας από τα σκαλιά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Μάλιστα η Ραχήλ και η υπόλοιπη παρέα φορούσε μπλούζες με τη στάμπα “Φρουρά, Φρουρά!”, ως αναφορά στο νεόκοπο βάηραλ από το πρόσφατο περιστατικό με τους χρυσαυγίτες στη Βουλή. Τα ΜΑΤ τελικά τσιμπάνε τη Ραχήλ την ώρα που έχει ανέβει τα σκαλάκια και φωνάζει κάτι, και την απομακρύνουν σηκωτή. Κάπως έτσι είναι όταν το μέτωπο της λογικής συγκρούεται μετωπικά με το κοινοβούλιο.

 http://luben.tv/politix/114354
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !