Σε ζωντανή μετάδοση ρεπόρτερ του BBC χούφτωσε το στήθος γυναίκας (βίντεο)

Όλα συνέβησαν όταν ο Μπεν Μπράουν συζητούσε με τον πολιτικό αναλυτή Νόρμαν Σμιθ στη μέση του δρόμου για το προεκλογικό μανιφέστο των Εργατικών.

Τότε μία οπαδός του Κόρμπιν στάθηκε στο πλάνο λέγοντας «απλά φανταστικά».
Τότε ο ρεπόρτερ άπλωσε το χέρι για να απομακρύνει τη γυναίκα από το πλάνο αλλά κατά λάθος της χούφτωσε το στήθος, με αποτέλεσμα εκείνη να τον χτυπήσει. Όσο για τον δημοσιογράφο, παρέμεινε ατάραχος παρά το χτύπημα.

Αρκετοί υποστηρίζουν πως ο Μπεν Μπράουν το έκανε επίτηδες

Το βίντεο έχει γίνει viral αλλά συγχρόνως έχει εγείρει και συζητήσεις, καθώς αρκετοί υποστηρίζουν πως ο Μπεν Μπράουν το έκανε επίτηδες.
Στην αρχή φαίνεται να την απωθεί, όμως το χέρι του παραμένει στο σημείο και αυτό έχει «φουντώσει» τη συζήτηση στα σόσιαλ μίντια.
Χρήστες του Twitter δεν άργησαν να ανακαλύψουν την άτυχη στιγμή και σχολίασαν με καυστικό τρόπο την κίνηση του δημοσιογράφου ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την πράξη του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ατυχής διακοπή της μετάδοσης στο Μπράντφορντ.
»Προσπάθησα να περιορίσω αυτή τη διακοπή και τότε συνέβη κάτι «περίεργο», τελείως ακούσια», σχολίασε ο δημοσιογράφος, προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

 http://www.tribune.gr/