Τρίτη, Μαΐου 16, 2017

Βίντεο - ντοκουμέντο: Ο αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου το βράδυ που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 36χρονη

Βίντεο - ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας το οποίο δείχνει τον 38χρονο αγγειοχειρουργόστο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, την νύχτα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 36χρονη μητέρα τριών παιδιών έφερε στο φως το δελτίου ειδήσεων του ALPHA.

Η κάμερα ασφαλείας δείχνει το πάρκινγκ του νοσοκομείου στο οποίο εργαζόταν ο 38χρονος και τον ίδιο με ένα σακίδιο στην πλάτη να πηγαίνει να μετακινήσει το αυτοκίνητό του.
Εν τω μεταξύ, όπως ανέφερε η δικηγόρος του, ο 38χρονος κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης και εξακολουθεί να δηλώνει αθώος, υποστηρίζοντας παράλληλα πως κάποιο άγνωστο, τρίτο πρόσωπο τον έχει παγιδεύσει.
Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας από την πλευρά του, μιλώντας στον ALPHA, είπε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης επέμβασης που είχε κάνει ο αγγειοχειρουργός στη γυναίκα του, ο ειδικευόμενος γιατρός της έκανε νάρκωση, χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγου.

http://www.koutipandoras.gr/


ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !