Kρατούσε ο Βορίδης τον Κυριάκο πολιτικό κρατούμενο;

Αν η ΝΔ αποφασίσει να βγάλει ανακοίνωση για την επέτειο από την κατάλυση της Δημοκρατίας από τον Παπαδόπουλο και την παρέα του, μάλλον θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Γράφει ο Φέλιξ
Γιατί την ανακοίνωση λόγω της χροιάς της ημέρας, πρέπει να τη τσεκάρει και ο Πρόεδρος του κόμματος, δηλαδή ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος μάλλον θα θέλει να σημειώσει αυτά που κατά καιρούς έχει πει ο ίδιος δημόσια, δηλαδή πως η Χούντα δημιούργησε μια ανθηρή Οικονομία την οποία κατέστρεψε ο Καραμανλής και πως επίσης είναι μύθος οι νεκροί του Πολυτεχνείου.
Αλλά ας υποθέσουμε ότι ο Βασίλης Κικίλιας καταφέρνει ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, να ξεπεράσει αυτόν τον σκόπελο. Τι να γράψει όμως; Δεν πρέπει στην ανακοίνωσή του να συγκεράσει όλες τις απόψεις και τις συνιστώσες στη ΝΔ; Δεν πρέπει να εκφράσει τον Άδωνη, τον Βορίδη, το ΛΑΟφιλές κομμάτι του κόμματος; Τι να πει λοιπόν ο έρμος; Να γράψει όσα έλεγε ο Βορίδης ως αρχηγός της νεολαίας του Γεωργίου Παπαδόπουλου; Πως η Επανάστασις ήταν η σωτηρία της Ελλάδος; Πως οι συνταγματάρχες ήταν πατριώτες και η Χούντα έκφραση του λαού; Πως τα ξερονήσια και το ΕΑΤ ΕΣΑ, ήταν η εθνική αναμόρφωση;
Είναι προφανές πως η μέρα δεν βοηθά το κόμμα να εμφανιστεί ούτε ως φιλελεύθερη παράταξη ούτε ως δημοκρατική. Άρα υπάρχουν τρεις επιλογές: ή να μην βγάλουν ανακοίνωση, ή να βγάλουν για το Μαδούρο (η Βενεζουέλα είναι σαν την coca cola πάει με όλα), ή να βγάλουν θυμίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο νέος πολιτικός κρατούμενος της Χούντας. Αλλά τότε ποιος τον κρατούσε, ο μέντορας του Βορίδη; Ποντάρω Μαδούρο λοιπόν.