Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2017

Χακερς ξεγύμνωσαν δύο πασίγνωστες ηθοποιούς και γίνεται πάρτι στο internet με τις φώτο που κυκλοφορούν


Θύμα των χάκερς έπεσαν πρόσφατα η Emma Watson και η Amanda Seyfried. Οι δύο ηθοποιοί είδαν ξαφνικά στο διαδίκτυο να κυκλοφορούν προσωπικές φωτογραφίες τους, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες, εκλάπησαν από τους υπολογιστές και τα κινητά τους τηλέφωνα.


Η Emma Watson, φάινεται ολόγυμνη να κάνει το μπάνιο της ενώ σε άλλες εικόνες, οι οποίες δεν είναι καθόλου κολακευτικές, δοκιμάζει μαγιό και ρούχα.













Η Amanda Seyfried από την άλλη, φαίνεται σε δοκιμαστήριο να κάνει πλάκα με το φόρεμα που δοκιμάζει και να δείχνει στον φωτογράφο το στήθος της, ενώ σε άλλες φωτογραφίες η ηθοποιός ,απολαμβάνει προσωπικές, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό της.










http://www.protothema.gr
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !