Από το σκάνδαλο Βατοπεδίου ...δώσαμε όνομα στο blog μας papatzides Πώς ακριβώς προέκυψε !

Αρχικά αυτό το blog το βγάλαμε το 2006 αρχές 2007. Η πρώτη ονομασία ήταν bollywood-gr θέλοντας έτσι να δείξουμε ότι ζούμε σε εποχές και σε χώρα που επικρατεί η απόλυτη πολιτική και κοινωνική απομίμηση υποκουλτούρας και κακογουστιάς  .
Στην συνέχεια το μετονομάσαμε σε bollywood-greece γιατί τότε αποκαλύπταμε εκτός των άλλων και μαϊμούδες ιντερνολόγους ...Σώρρες του διαδικτύου, ηλεκτρονικά αγράμματους και δήθεν διώκτες κλπ  και μας είχαν κάνει κάποια μπλοκαρίσματα.

Στην συνέχεια, και με το ξέσπασμα αυτού του σκανδάλου δημιουργήσαμε ένα εναλλακτικό τίτλο το papatzides που μετεξελίχθηκε σε κύριο blog

Μάλιστα, τότε με ένα blogger, που δεν είναι πλέον εν ζωή, και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία, που μιλούσαμε ηλεκτρονικά στο email, ( ο οποίος ήταν τότε με τον Εφραίμ και λόγω του ότι ήταν θρησκευόμενος ) στα πρώτα χρόνια είχαμε καλή συνεργασία στο να βοηθάμε ό ένας τον άλλο ( οχι μεταξύ μας αλλά  όλα τα blogs της εποχής εκείνης)  και να αναπτύσσεται συνολικά το blogging στην Ελλάδα , μας είχε συστήσει να μην παίζουμε το θέμα γιατί δεν θα βγει τίποτα. Μάλλον "δικαιώνεται" έστω και αν δεν είναι τώρα εν ζωή.
Παρ όλα αυτά εμείς απαντήσαμε αυτός είναι ο ρόλος μας και ότι σκάνδαλα σκάνε  τα παίζουμε και δεν μασάμε και ας τα θάβουν μετά κράτος κλπ .

Μια διαφωνία.. (όπως και άλλες με το indymedia κλπ)  δεν επηρέασε τις blog σχέσεις μας ...έστω και αν στην πορεία τυφλοπόντικες και ηλεκτρονικά αγράμματοι έστηναν υπόγεια χτύπημα ...με τα γνωστά της εποχής "μπατσομπλόκ", τόσο στο δικό μας blog  όσο και σε άλλα  γιατί αποκαλύπταμε και τους ίδιους.

Άλλωστε είναι γνωστό πόσες φορές μέσω των "οχετών" blogs τους διέδιδαν ότι μας αίρουν το απόρρητο ... παραποιούσαν αποφάσεις τhς δικαιοσύνης για φευτουποθέσεις internet (που κατέληγαν σε πανηγυρικές εφετειακές αθωώσεις ) ή μας "έστελναν" εισαγγελέα μαζί με το fimotro και τo troktiko για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας με τα γκάλοπ και τα exitpoll