“Λογοκλοπή” από τον Κυριάκο! Αντέγραψε από το blog του Τόμσεν, την ομιλία στην ΚΟ της ΝΔ, σήμερα !!!

” Οι προγραμματικές προτάσεις που παρουσίασε ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν είναι τίποτε άλλο παρά αντιγραφή των άρθρων του Πολ Τόμσεν στο μπλογκ του. “, σχολίασε η Κουμουνδούρου, τη σημερινή ομιλία του Κυρ Μητσοτάκη, στην ΚΟ της ΝΔ.
Ο Μητσοτάκης, ζήτησε από την κυβέρνηση να … υπογράψει πρώτα τα “πάντα όλα”, που ζητάνε Τόμσεν και ΔΝΤ και μετά … να παραιτηθεί για να έρθει εκείνος ( ως πιο πρόθυμος και κατάλληλος … ) να τα εφαρμόσει ! Και ακόμα περισσότερα …
Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην Κ.Ο της ΝΔ:
Οι προγραμματικές προτάσεις που παρουσίασε ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν είναι τίποτε άλλο παρά αντιγραφή των άρθρων του Πολ Τόμσεν στο μπλογκ του. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, άλλωστε, στηρίζουν από την πρώτη στιγμή της διαπραγμάτευσης όλες τις ακραίες απαιτήσεις του ΔΝΤ. Το μόνο τρίγωνο που υπάρχει πίσω από τα παχιά λόγια περί “τριγώνου μεταρρυθμίσεων”, είναι το εξής: απολύσεις, διάλυση του κράτους πρόνοιας, ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων.
Και σίγουρα είναι κάπως παράδοξο, αν όχι προσβλητικό για τους πολίτες, ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο πρώην υπουργός «διοικητικής απορύθμισης και απολύσεων» να υπόσχεται μεταρρυθμίσεις στο κράτος. Τα θαλασσοδάνεια και οι μίζες από τη Ζίμενς είναι πολύ νωπά στη μνήμη του ελληνικού λαού, όπως και οι πολιτικές ισοπέδωσης του κράτους που ο ίδιος εφάρμοσε.
 http://thefaq.gr/