Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

Αλλάζουν τα σύμβολα στο ΠΑΣΟΚ - Αφήνουν τον ήλιο τον πράσινο και τον αντικαθιστούν με...

Σε ριζικές αλλαγές φαίνεται ότι προχωρούν στο ΠΑΣΟΚ, σε μία προσπάθεια να γίνει πιο ελκυστικό το κόμμα, με μία από αυτές να είναι η πιθανή αλλαγή του συμβόλου, του γνωστού στους πάντες, ήλιου.

Όπως αναφέρει η στήλη «Στίγμα» των Νέων, η αρχική ιδέα είχε τεθεί δημοσίως για πρώτη φορά από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά δεν είχε πάρει περαιτέρω έκταση. Τώρα όμως, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, έχουν φτάσει να συζητούν πολύ σοβαρά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη αλλά και στη Χαριλάου Τρικούπη για κάποια αλλαγή στο σύμβολο.
Την ίδια στιγμή βέβαια αναζητείται και κάποια λύση που δεν θα έχει την κατάληξη της «Ελιάς» η οποία αποσύρθηκε άρον άρον λίγο πριν τις εκλογές, αφού ο κόσμος φάνηκε ότι θέλει τον παραδοσιακό, τον γκαραντί πράσινο ήλιο.altsantiri
 http://www.periodista.gr
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !