Π@τάνα όλα τα έκανε εδώ και δύο χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέρα χρεωκοπούμε. Κάθε Δευτέρα πέφτει η κυβέρνηση. Κυριακή γίνονται εκλογές. Έχουμε δραχμή για ευρώ. Και ακόμα να δούμε τον Κούλη πρωθυπουργό.



Εδώ και δύο χρόνια που κλείνει  κυβέρνηση o ΣΥΡΙΖΑ, τα έχουμε δει όλα, σύμφωνα με τα διαπλεκόμενα μμε και τις προφητείες των blog, που δεν στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, και τις μουφο ειδήσεις που κυκλοφορούν.

Δείτε το ημερήσιο πρόγραμμα των δημοσιευμάτων 2015-2016
Κάθε Δευτέρα πέφτει η Κυβέρνηση. Κάθε  Τρίτη  γίνεται χρεοκοπία , κλείνουν οι τράπεζες . Κάθε Τετάρτη επιστρέφουμε στη δραχμή. Κάθε Πέμπτη υπογράφεται το νέο μνημόνιο. Κάθε Παρασκευή προκηρύσσονται εκλογές. Κάθε Σάββατο ανακαλύπτονται οι διορισμοί στο δημόσιο από τον ΣΥΡΙΖΑ που καλύπτουν τους διορισμούς του Μητσοτακέικου εδώ  και 40 χρόνια.
Και κάθε Κυριακή ψηφίζουμε με νέα δημοσκόπηση Κούλη πρωθυπουργό με 8-22% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτά βιώνουμε κάθε βδομάδα εδώ και δύο χρόνια και ακόμα έχουμε αυτά τα τσογλάνια στην Κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Πρετενέρη που δηλώνει ότι αναγκάζεται ακόμα για βιοποριστικούς λόγους να δουλεύει στον κόκκινο ΔΟΛ του Ψυχάρη !

Και οι νοικοκυραίοι δεν  μπορούν να δουν άσπρη μέρα . Οι λεμονoστίφτες της Siemens  δεν δουλεύουν, τα pc  Siemens κρασάρουν , οι οφσορ του Παπασταύρου μουχλιάζουν στα νησιά Φίτζι, ο Μπένι δεν έχει ένα πρωθυπουργικό αεροσκάφος να κάνει τις διακοπές του και περιμένει τις κ@λ@πτήσεις, τα Μαρτίνι πάρτυ της Ντόρας είναι ανάμνηση παλιά. Και ο γιός της δεν μπορεί να κάνει ένα νέο γάμο της προκοπής με την Σια γιατί δεν υπάρχει χορηγός Siemens όπως παλιά

Αυτά και άλλα γίνονται σε αυτή την χώρα από την στιγμή που πάτησαν στην εξουσία αυτά τα τσογλάνια των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.
Και την βγάζουμε ξεροσφύρι με τις παραπάνω προφητείες των blogs των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων που νοσταλγούν τις μέρες που τα μισθά και τα παντεσπάνια έπεφτα με ζεστό χρήμα των τραπεζών και ας μην είχα μία οι εκδότες και καναλάρχες στα ταμεία τους.

Ραντεβού στην κόλαση του Κούλη…για να ψηθούν στα καζάνια αυτά τα τσογλάνια των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ!