ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ: Άγριο διαδικτυακό ξεκατίνιασμα Ζωής, Κουτσούμπα και ΣΙΑ (ΦΩΤΟΣ)

Σκηνές από παράσταση σε τσίρκο θυμίζει η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Δέσποινα Κουτσούμπα και σε μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι άκρως διασκεδαστικό και δεν πρέπει να το χάσει κανένας, έστω και αν αυτές δίνονται στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Το δε επίπεδο του πολιτικού διαλόγου θυμίζει ξεκατίνιασμα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσυπογράφει κείμενο που στρέφεται εναντίον παλιών της φίλων και νυν αντιπάλων, το οποίο περιέχει σοβαρές καταγγελίες ακόμη και για απόπειρα... δωροδοκίας. Οι παλιοί φίλοι απαντούν και όσοι έχουν το κουράγιο να παρακολουθήσουν το πρωτοφανές ξεκατίνιασμα δακρύζουν καθημερινά από τα γέλια. Μέχρι ένα σημείο ωστόσο, καθώς αντιμετωπίζουν με συμπάθεια τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Εξάλλου οι ταλαίπωρες ψυχές δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο χλευασμού. Εκτός από τις... φίρμες της Πλεύσης Ελευθερίας και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στις παραστάσεις διαπρέπουν και διάφορες μοναχικές υπάρξεις, που η μόνη τους δραστηριότητα είναι να ξοδεύουν τον ελεύθερό τους χρόνο στα σόσιαλ μίντια.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός ηθοποιός και μέλος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Διαμαντής Καραναστάσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα κείμενο στο οποίο κατονόμαζε μία προς μία διάφορες... θρυλικές μορφές που περιφέρονται στον χώρο της Αριστεράς και ενίοτε στο κέντρο των Αθηνών.
Στα σχόλια του ποστ διακρίνεται η απάντηση της Δέσποινας Κουτσούμπας, την οποία, μαζί με τον σύζυγό της και διαφόρους άλλους, κατηγορεί ο Καραναστάσης, δίνοντας συνέχεια σε αυτό το διαδικτυακό ξεκατίνιασμα.




Λίγο αργότερα το μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και ιδρυτικό μέλος του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την αποχώρησή του αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για την πολιτική στάση της ηγεσίας, αλλά και καταγγέλλοντας συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα εντός των «τειχών» του κόμματος.
Σαν επιστέγασμα του δημόσιου αυτού «ξεκατινιάσματος» ήρθε η δημοσίευση της επικεφαλής του κόμματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου όπου επίσης διατυπώθηκαν ελκυστικά και δεόντως επαναστατικά τσιτάτα, ενώ για την ταμπακιέρα (των κατηγοριών ανελευθερίας μέσα στο κόμμα)… κουβέντα.

Και φυσικά έξω από τον χορό δεν θα μπορούσε να μείνει η Δέσποινα Κουτσούμπα που αποφάσισε να "ξεμαλιαστεί" στο διαδίκτυο και αυτή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου προσφέροντας άφθονο γέλιο στο πιστό κοινό.






http://www.periodista.gr/