Στην Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ στέλνει ο Καμμένος τη Ραχήλ Μακρή

Άλλο μια σελίδα στο βιβλίο των εκρηκτικών σχέσεων της Ραχήλ Μακρή με τον Πάνο Καμμένο γράφτηκε την Παρασκευή με την απόφαση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να παραπέμψει τη βουλευτή Κοζάνης στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος «για αντικομματική συμπεριφορά».


Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η βουλευτής προκαλεί εσωτερικές αναταράξεις στο κόμμα καθώς και τον περασμένο Μάριο είχαν έντονο τηλεφωνικό διάλογο λίγη ώρα μετά την ανεξαρτητοποίηση της Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κώστα Γιοβανόπουλου. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αν και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την απόφαση της επιτροπής, υπάρχουν ορισμένοι που μιλούν ακόμα και για διαγραφή της Ραχήλ Μακρή από τους ΑΝΕΛ.

Αφορμή για το νέο επεισόδιο της έντασης ήταν η κόντρα της βουλευτού Κουζάνης με την συνάδελφό της Σταυρούλα Ξουλίδου όταν η βουλευτής Θεσσαλονίκης, η οποία είναι Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ανακοίνωσε την Γεωργία Στεφανάκη ως υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού.

Τότε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook είχε  γράψει η κυρία Μακρή: «Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Τελικά ποιανού τσιράκι είμαι του μπόμπολα ή του Μελισσανίδη; Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσαλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».