«Ν.Δ.-Ποτάμι ανήκουν στην ίδια όχθη», τάδε παρεδέχθη Παπαμιμίκος

Κατι μας είπε τώρα ...Είναι οι όχθες της διαπλοκής . Οι Συριζαίοι δεν ξέρουμε γιατί ψαρεύουν στα "απόβλητα" του "ποταμιού" Θέμα

Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά έχει τη σημασία του να το παραδέχεται κι ο γραμματέας της Ν.Δ. πως το κόμμα του ανήκει στην ίδια «όχθη» με το Ποτάμι. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στο χαιρετισμό που απεύθυνε στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη τόνισε πως μετά από πέντε χρόνια κρίσης, έχουν διαμορφωθεί δύο πλευρές: «Από τη μία, οι άνθρωποι της κοινής λογικής, της παραγωγής και των μεταρρυθμίσεων. Κι από την άλλη οι λαϊκιστές, οι συντεχνίες και τα κάθε λογής συμφέροντα που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό είναι το μέτωπο. Αυτούς έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τη νοοτροπία που μας χρεοκόπησε».
Και για όσους δεν κατάλαβαν, ο κ. Παπαμιμίκος πρόσθεσε: «Οι Έλληνες έχουμε κοινές προκλήσεις. Μπορούμε να διαμορφώσουμε λοιπόν και κοινή αντίληψη για μία σειρά από κρίσιμα ζητήματα, πάνω στη βάση της λογικής. Ανήκουμε - αν θέλετε - στην ίδια όχθη του "Ποταμιού". Αυτή των μεταρρυθμίσεων και των ριζοσπαστικών αλλαγών, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δίκαιης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Των ανθρώπων της παραγωγής, της δυναμικής μεσαίας τάξης και της δημιουργίας».
http://www.koutipandoras.gr/