Οικος ανοχής...με τα αρχικά του Dominique Strauss-Kahn

Έναν οίκο ανοχής αφιερωμένο στον Dominique Strauss-Kahn αναμένεται να ανοίξει στα Γαλλοβελγικά σύνορα ο Dominique Alderweireld που έγινε γνωστός από το σκάνδαλο Carlton de Lille.
Ο επιχειρηματίας  που προμήθευε με ιερόδουλες τον τέως "Μιστερ Δ.Ν.Τ" θα ονοματίσει τον οίκο ανοχής Dodo Sex Klub , ή απλά DSK.

Σε δηλώσεις του ο Alderweireld που είναι ευρέως γνωστός με το παρατσούκλι Dodo la Saumure ανέφερε: "Το θα απασχολεί επτά κορίτσια, μια από τις οποίες  θα είναι τρανσέξουαλ".
Τον Οκτώβριο του 2012 οι Οι εισαγγελείς στη Lille  έβαλαν στο αρχείο κατηγορίες για ομαδικό βιασμό σε βάρος του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Strauss-Kahn  στο πλαίσιο μιας υπόθεσης μαστροπείας.
Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι κατά την προκαταρκτική έρευνα για τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν από μια Βελγίδα εκδιδόμενη γυναίκα, δεν διαπιστώθηκαν στοιχεία για βιασμό. Η εκδιδόμενη -η οποία είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι ο Strauss-Kahn  την ανάγκασε να κάνει πρωκτικό σεξ σε ένα πάρτι στην Ουάσινγκτον το 2010 και ότι τον είχε βοηθήσει ένας επιχειρηματίας φίλος του- απέσυρε την καταγγελία
Πηγή: lavoixdunord
 http://news247.gr/