Μπήκε στο αεροπλάνο της Μέρκελ ..και χτύπησε συναγερμό !

Κλειδώθηκε στο πιλοτήριο του αεροσκάφους της πολεμικής αεροπορίας της Γερμανίας που χρησιμοποιεί η Μέρκελ για τις μεταφορές της κι εξέπεμψε σήμα κινδύνου! SOS στη Γερμανία!

Ένας άνδρας τον οποίο οι υπηρεσίες ασφαλείας χαρακτηρίζουν "ψυχικά διαταραγμένο" κατάφερε να μπει σε ένα από τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούν η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και οι υπουργοί της κυβέρνησής της και να στείλει σήμα κινδύνου από το πιλοτήριο, όπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές της Κολωνίας.
Ερωτήματα για το πώς κατάφερε να "τρυπώσει" στο αεροσκάφος
Η αστυνομία ερευνά το πώς ο 24χρονος Γερμανός, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, κατάφερε να περάσει στον φυλασσόμενο χώρο του αεροδρομίου Κολωνίας-Βόννης όπου ήταν σταθμευμένο το Airbus A319 της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας.
Η αστυνομία αναγκάστηκε να παραβιάσει την πόρτα για να τον συλλάβει
Σύμφωνα με την εφημερίδα Koelnishce Rundschau ο νεαρός κλειδώθηκε στο πιλοτήριο και έστειλε ένα σήμερα κινδύνου. Η αστυνομία αναγκάστηκε να παραβιάσει την πόρτα για να τον συλλάβει.
Η πολεμική αεροπορία διαθέτει 14 αεροσκάφη που χρησιμοποιούν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι. Η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Ούλριχ Μπρέμερ είπε υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 24χρονος είναι διαταραγμένος για αυτό και κρατείται σε ψυχιατρική κλινική.
http://gr.news.yahoo.com/