Eκλεψαν το περίστροφο ..και τις πιστωτικές κάρτες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που βρέθηκε στην πόλη, με αφορμή την κηδεία του καρδιοχειρουργού Παναγιώτη Σπύρου (!!!!!). Kλάπηκε και το πιστόλι του…


Μετά την κηδεία στην οποία παρέστησαν, γευμάτισε στο εστιατόριο του παλιού του φίλου και σεφ Γιάννη Αλεξίου. Εκεί βγήκε στο πεζοδρόμιο της Προξένου Κορομηλά για να απολαύσει το πούρο του δεδομένου ότι στο εστιατόριο απαγορεύεται. Συνομίλησε με κόσμο που τον έβλεπε και τον καλοσόριζε, ενώ δύο ώρες μετά αντιλήφθηκε ότι το τσαντάκι του με τα προσωπικά του αντικείμενα -ένα μαύρο τσαντάκι τύπου μπανάνα- είχε κάνει φτερά. Κινητοποιήθηκαν οι πάντες μέσα κι έξω από το χώρο του εστιατορίου, έψαξαν τους διπλανούς κάδους σκουπιδιών ερευνήθηκαν κοντινές κάμερες τραπεζών μήπως κατέγραψαν κάποια κίνηση αλλά δεν υπήρξε ίχνος από το τσαντάκι.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φανερά αναστατωμένος συνομιλούσε με τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας που προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον δράστη αλλά και με τον προσωπικό του φίλο καρδιοχειρουργό Βασίλειο Χαλβατζούλη (!!!) που τον συνόδευε. Το τσαντάκι περιείχε πολύτιμα έγγραφα, κάρτες τραπεζών αλλά και το περίστροφό του. Τις απογευματινές ώρες ο γνωστός δημοσιογράφος μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου -σύμφωνα με πληροφορίες- στην Αριστοτέλους κι έκανε την σχετική καταγγελία.
Η προσωπική ασφάλεια (!!!) του κ. Τριανταφυλλόπουλου ερεύνησε όλα τα σημεία που κινήθηκε ο δημοσιογράφος στην συμπρωτεύουσα όπως την κλινική Κυανού Σταυρό Euromedica όπου πήγε για σύντομο διάστημα, το χώρο της εκκλησίας και την κοντινή διαδρομή μέχρι το εστιατόριο μήπως και τυχόν εντοπιστεί το πολύτιμο τσαντάκι του Μάκη Τιανταφυλλόπουλου.