Με "κομιστή" τον Βενιζέλο ..στο Μαξίμου και απ κει στον Πεπόνη

Την πήγαν στου Μαξίμου ...όπως και το DVD του Ζαχόπουλου και της Τσέκου! Εκεί ούτε που την άνοιξαν την έστειλαν στον Πεπόνη ! Απλά ήταν σε μνήμη φλας και οχι σε DVD Δείτε θέμα: 
Στο ΣΔΟΕ διαβιβάστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, η περιβόητη λίστα με τα ονόματα 1.991 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στην Ελβετία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέστειλε στο γραφείο του πρωθυπουργού φάκελο, ο οποίος περιέχει τη λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ».


Το Μέγαρο Μαξίμου την διαβίβασε στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και το ΣΔΟΕ στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.

Από χέρι σε χέρι

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος παρέδωσε στην κυβέρνηση τη «λίστα Λαγκάρντ», την οποία είχε παραλάβει ως αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών από τον τότε υφιστάμενό του, ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.

Λίγο πριν από το μεσημέρι, η «λίστα Λαγκάρντ», ή «λίστα Φαλτσιάνι» όπως έχει γίνει αλλιώς γνωστή, παραδόθηκε από τον προσωπάρχη του Μαξίμου, Δημήτρη Κανελλόπουλο, στον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο εντός ενός φακέλου, ο οποίος περιείχε μία αποσπώμενη μνήμη «φλας» με τα ονόματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στασινόπουλος, χωρίς να ανοίξει το «φλασάκι» (όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) συνέταξε σχετικό πρωτόκολλο και το παρέδωσε «πάραυτα» στον κ. Πεπόνη.
Το σημερινό «ταξίδι» της «Λίστας Λαγκάρντ» ήταν το πρώτο θέμα που ανέφερε ο κ. Στασινόπουλος στον οικονομικό αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκο Παντελή, κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη.
http://news.in.gr/