H ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την τιμή της συγκέντρωσης πικ νικ των μισθοθήρων εργατοπατέρων στην ΔΕΘ !

ΤΟ ΝΟΎ σας ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ..με τους μισθοθήρες εργατοπατέρες που δίνεται σωσίβια για τα πικ νικ με τις τσιπούρες στην Θεσσαλονίκη!
Για πρώτη φορά η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ είχε κόσμο....Οχι γιατί πήγαν να δουν τους μισθοθήρες εργατοπατέρες που και απο τις καρφίτσες παίρνουν ...προμήθειες , ούτε για την επικοινωνιολόγο οξυζενέ...ούτε για τον επιστήμονα εργατολόγο που έχει τρεις θέσεις αμειβόμενες ...πέρα από τα εξτραδάκια και μιλάει για ανεργία και ανέργους.
Ξέρετε copy paste των επίσημων στοιχείων που χρυσοπληρώνονται ...σε χρυσόδετους τόμους που καταλήγουν σε ανακύκλωση χαρτιού! Ποιος διαβάζει αυτές τις παπαριές που γράφουν. Ασε που η ΕΛΣΑΤ ...τους αποκάλυψε τις λαθροχειριες τους δίνοντας πιο προχωρημένα πραγματικά στοιχεία!

Φέτος ...που εργατοπατέρας πήγε με φρουρά ...που δεν αποχωρίζεται για το φόβο ...αυθόρμητων ( οχι οτι εμείς υιοθετούμε τέτοιες αντιδράσεις ...άλλο αποδοκιμασία άλλο λιντσάρισμα κλπ)  είδαμε κόσμο . Που οφείλεται οτι πήγε ο Τσίπρας και είχε δυναμική παρουσία η ΓΕΝΟΠ  !  Κατά τα άλλα θα ήταν ακόμα ένα χάπενινγκ ...ετήσιας εκδρομής εργατοπατέρων !