Guardian :«Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή»

Δείτε πως τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μας ξεσκεπάζουν ...όταν εδώ αυτή την ώρα το παρακράτος του παρακρατικού διαδικτυακού καραγκιόζη με τις χωροφυλακίστικες μεθοδεύσεις ...λες και θα τρώμε το παραμύθι ...με την ΕΝΔΕΙΑ του υπουργείου και του κράτους ...επιχειρεί...βρώμικες και καραγκιοζίστηκες μεθοδεύσεις σε βάρος επαγγελματικών site !  Δείτε τώρα θέμα:

Σε δημοσίευμα του Guardian που υπογράφει ο Έλληνας αρθρογράφος, Γιάννης Μπαμπούλιας, ασκείται έντονη κριτική στην «Χρυσή Αυγή», ενώ ο ίδιος ο συντάκτης χαρακτηρίζει το κόμμα ως «εγκληματική οργάνωση παρά πολιτικό κόμμα».

Στο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι «παιδί» του ναζισμού, το οποίο απαρτίζεται από άτομα που έχουν εκκρεμείς υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη και χρησιμοποιούν τη βουλευτική τους ασυλία, για να διαγραφούν τα αδικήματά τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη, για τον οποίο εκκρεμεί υπόθεση εμπλοκής του σε επίθεση και ληστεία εις βάρος καθηγητή στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Για την παραπομπή του ενώπιον του δικαστηρίου θα αποφανθεί η Βουλή, συνεχίζει το δημοσίευμα.
Ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει τον Ηλία Κασιδιάρη ως «μεμονωμένη περίπτωση κτηνώδους βίας».

«Στην πραγματικότητα, δεν είναι ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, αφού δρουν σαν συμμορία κακοποιών», τονίζει ο αρθρογράφος.

«Αισθανόμαστε αηδία στο Κοινοβούλιο, δήλωσε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σε ομιλία του στους οπαδούς του στις 25 Αυγούστου, οι οποίοι κρατώντας πυρσούς, φώναζαν “αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή” - μια άμεση μετάφραση από το γερμανικό “Blut und Ehre”, το σύνθημα που χρησιμοποιούσε το ναζιστικό κόμμα στην Γερμανία», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το άρθρο κάνει λόγο για σαφείς επιρροές του κόμματος από το νεοναζισμό, ενώ τονίζει ότι συνδέεται με τη βία κατά των μεταναστών και τις επιθέσεις στις αντιρατσιστικές πορείες στο δρόμο. «Μήπως αυτό ακούγεται σαν ένα νόμιμο δημοκρατικό κόμμα;», διερωτάται ο συντάκτης.

«Αναπτύσσονται μέσα στο ίδιο το σύστημα που ισχυρίζονται ότι περιφρονούν. Ο κ. Μιχαλολιάκος υποστηρίζει πως αισθάνεται αηδία και άβολα μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Λοιπόν κ. Μιχαλολιάκο, τα αισθήματα είναι αμοιβαία», καταλήγει ο συντάκτης.
 http://www.zougla.gr/