Χαμός Καυγάς Μ.Καψή και Γ Μανώλη για την σύνταξη του εργατοπατέρα !

Γιατί κρύβουν τους εργατοπατέρες με τις τρεις συντάξεις !  Δείτε τι έγινα σήμερα με τον Καψή και τον Γ Μανώλη για την σύνταξη του εργατοπατέρα !

Πως ξεκίνησε ο καυγάς  με τον Καψή  Γράφει σε tweet: «Αληθεύει ότι συνδικαλισταράς των Ανεξάρτητων Ελλήνων έπαιρνε την έξτρα συνδικαλιστική σύνταξη που κατήργησε ο Βρούτσης?». 

Απάντηση έσπευσε να δώσει ο Γιάννης Μανώλης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, -τον οποίο και φωτογράφιζε ο δημοσιογράφος. Ο πολιτικός που είναι γνωστός για την αθυροστομία του σήκωσε το γάντι και είπε μέσα από το Twitter: «Όπως πάντα είσαι εμετικός, ψεύτης, συκοφάντης και κυβερνητικό παπαγαλάκι», «Άσε τα γκεμπελικά υπονοούμενα και πες ξεκάθαρα ποιος είναι», «Τέτοιους ψάξε στο κόμμα σου το ΠΑΣΟΚ θα βρεις ακόμα και κυβερνητικούς παράγοντες», «Αληθεύει ότι είσαι τόσο γελοίος και τόσο μ@λ@κ@ς που συνεχίζεις τις συκοφαντίες?».

Ο κ. Καψής, πάραυτα, δε θέλησε να δώσει περαιτέρω έκταση και έτσι δε σχολίασε κανένα από τα tweet του κ. Μανώλη. Ωστόσο, σε άλλο tweet, ο δημοσιογράφος υπογράμμισε, «για να λέμε και του στραβού το δίκαιο» ότι «οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ, πάντως, δεν έπαιρναν την συνδικαλιστική σύνταξη επί ποινή διαγραφής».