Το κλάμα ...για την φτωχολογιά ...των "χρυσών" και "πλατινένιων" εργατοπατέρων -εργατολόγων !

 Πάντως η γιορτή με την τσιπούρα Θερμαικού μια χάρα πήγε...Να βλέπει ο απολυμένος και να του τρέχουν τα σάλια !
Εχουν μισθούς ...ατόφιο, χρυσάφι όπως έχουν αποκαλύψει η πιο έγκυρες εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ...έχουν μετατρέψει τα συνδικάτα σε προσωπικές μπίζνες , και οικογενειακές επιχειρήσεις απασχόλησης !
Λειτουργούν ως ρετάλια της οικονομικής και πολιτικής  εξουσίας ...καταστρατηγούν νόμους , για τους πραγματικούς εργαζόμενους στα συνδικάτα, και βγαίνουν όταν το θυμηθούν να κάνουν πολιτικοκοινωνικές παρεμβάσεις. Με ραβασοανακοινώσεις της πλάκας! Ασε δε αυτές τις εκθέσεις -χρυσωρυχεία- για τις τσέπες τους και των εργατολόγων που χρησιμοποιούν , ως μπροστινούς ...και εχουν  πέντε αμειβόμενες θέσεις και πόσα από αυτά βγάζουν μαύρα μαζί με τους πατρόνες τους ! Αμα ακούτε ινστιτούτα, κλπ ξέρετε κανονικά πλυντήρια μαύρου κοινοτικού και κρατικού χρήματος !
Παλι καλά που τους έχουν πάρει είδηση στα περισσότερα ΜΜΕ και πλέον δεν τους παίρνουν στα σοβαρά! Μάλιστα μια πρόσφατη έκθεση κάποιοι ήθελαν να την προβάλουν και με επίσημες συναντήσεις με πρωθυπουργό και αρχηγούς κομμάτων. Αλλά τους έριξαν πόρτα! Γιατί και copy paste είναι τον επίσημων στοιχείων σε Ελλάδα και eurostat και παπαρολογίες αναφέρουν.
Αν δεν βγούμε πεζοδρόμιο όλα αυτά είναι...χρήμα στις τσέπες εργατοπατέρων να στέλνουν και συνάλλαγμα στους Αλβανούς συμπεθέρους...