Αυτοί που δημιούργησαν την κρίση στην Ελλάδα ...γλεντάνε στη Μύκονο γράφουν στην Τουρκία !

Μας πήραν είδηση πατριώτες και οι γείτονες Τούρκοι με σχόλια και επισημάνσεις που πρώτοι εμείς έπρεπε να κάνουμε και να πάρουμε τα μέτρα μας για όλους αυτούς που διασκεδάζουν ...ασύδοτα και ασύστολα, όταν το 80% του Ελληνικού Λαού πεινάει και περνά δύσκολα. Δείτε θέμα :

Ενώ η κοσμική Αθήνα κάνει χλιδάτες διακοπές στη Μύκονο, ο τουρκικός Τύπος σχολιάζει τα προκλητικά καμώματα μιας μερίδας του ελληνικού πληθυσμού, η οποία δεν χαμπαριάζει από την οικονομική κρίση που ταλανίζει την πλειοψηφία των Ελλήνων.
Αφορμή; Τα ρεζιλίκια ενός Σαββατοκύριακου στη Μύκονο. Ο αστακοπόλεμος και το μπουγέλωμα με τρίλιτρες βότκες στα πάρτι, καθώς και η καταβολή 4.000 ευρώ για έναν καναπέ στη συναυλία του Σάκη Ρουβά.
Συγκεκριμένα, ένα καυστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Milliyet συνδέει ευθέως την οικονομική κρίση της Ελλάδας με τη μερίδα του πληθυσμού που δεν καταλαβαίνει τίποτε, καθώς δείχνει ότι η κρίση αυτή δεν την αφορά για διάφορους λόγους.
Τα αποκαλυπτήρια έκανε η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, φιλοξενώντας στο Κυριακάτικο φύλλο της αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφικό ρεπορτάζ από το... οργιώδες Σαββατοκύριακο στο νησί των Ανέμων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρώτο επεισοδιακό event ήταν στο γνωστό μπαρ εστιατόριο Nammos σε πάρτι που είχαν διοργανώσει ο Αλκης και η Μαρία Βατοπούλου με dj τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.
Αρχικά, το κέφι και η σαμπάνια έφεραν καπνογόνα και χορούς πάνω στη μπάρα αλλά στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε πλήρως. Ειδικά όταν κάποιος από τους θαμώνες πέταξε τον πρώτο αστακό στους συγκεντρωμένους. Ακολούθησε πραγματική επιδρομή στα ψυγεία του μαγαζιού και αστακοπόλεμος.
 http://www.radar.gr