H Άγγελος ...της Κατεχάκη !

Το κορίτσι μοιάζει με την…Τζέσικα Ράμπιτ. Πανύψηλη, με πλούσιο μπούστο το οποίο «διαγράφεται» μέσα από τη στολή της και πυρόξανθα μακριά μαλλιά. Αρκετές φορές οι σκάλες από τα πλούσια μαλλιά της που μοιάζουν με αυτές της Τζίλντα-Ρίτα Χέηγουορθ αγγίζουν το όπλο της.
Συνήθως φοράει γυαλιά ηλίου Ray-Ban με πράσινο-λαχανί σκελετό που συνδυάζονται μάλλον άψογα με την αστυνομική στολή της.Τα χείλη της είναι βαμμένα με κατακόκκινο λιπ γκλος. Η νεαρά δεν είναι κάποιο top model το οποίο πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό spot με επίκεντρο μια γυναίκα-πειρασμό. 
Το κορίτσι…φυλάει σκοπιά, κυρίως πρωινές ώρες στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και συγκεκριμένα στην κεντρική είσοδο της Κατεχάκη. Οι περαστικοί, οι οδηγοί των αυτοκινήτων της…σφυρίζουν διάφορα! Κοπλιμέντα που συνήθως δεν ξεπερνούν τα όρια του καθωσπρεπισμού. Ισως συγκρατεί το…πάθος on the road η στολή της αστυνομικού. Το foxy girl, η νεαρη πληθωρική αστυνομικός είναι σκέτος πειρασμός. Με μια τέτοια γυναίκα όλοι θα μπορούσαν να…γεμίσουν με ασιθήματα συμπάθειας για την Ελληνική Αστυνομία.
Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Νίκος Δένδιας μάλλον θα έπρεπε να δώσει περισσότερη προσοχή στο sexy girl το οποίο φυλάει σκοπιά από τα άγρια χαράματα με ύφος και στυλ…Μάτα Χάρι! Όσο για τον νέο Διοικητή της ΕΥΠ κ. Θ. Δραβίλα; Μμμ! Θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει σε κάποια ριψοκίνδυνη αποστολή. Τύπου ο Άγγελος του Τσάρλι ή καλύτερα της Κατεχάκη εξολοθρεύει τους κακούς! Not bad!
 http://www.tovima.gr/