Πήγε για μαλλί και βγήκε τραβεστί !!

Ο Γουίλιαμ τα είχε όλα: υγεία, καριέρα, χρήμα, οικογένεια. Δεν μπόρεσε ποτέ όμως να συμβιβαστεί με την ιδέα της φαλάκρας.

Όταν άρχισε να χάνει τα μαλλιά του πήρε χάπια κατά της τριχόπτωσης. Αντί όμως να βγάλει μαλλιά, έγινε από Γουίλιαμ… Μάντι!
Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και αφορά στον Αμερικανό Γουίλιαμ Μακ, έναν ευυπόληπτο επιχειρηματία στην περίφημη Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνια, ο οποίος ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο.
Θέλοντας να απαλλαγεί απί τη φαλάκρα, πήγε σε γιατρό, ο οποίος του σύστησε χάπια κατά της τριχόπτωσης. Ο Μακ Κι ακολούθησε τη θεραπεία για 9 μήνες και το αποτέλεσμα ήταν τελείως διαφορετικό από ό,τι φανταζόταν:
Αντί να βγάλει μαλλιά, άρχισε να μεταμορφώνεται σε γυναίκα!
Ο ίδιος θυμάται ότι, σιγά-σιγά, το σώμα του άρχισε να αλλάζει. Απέκτησε στήθος και οι γοφοί του άρχισαν να φαρδαίνουν. Πολύ γρήγορα άρχισε να νιώθει διαφορετικά και να φέρεται σαν γυναίκα, αναφέρει η Daily Mail.
Σήμερα, ο Γουίλιαμ είναι πλέον τραβεστί, με το όνομα Μάντι και σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου. Φοράει ξανθές περούκες και στενά φορέματα. Η σύζυγός του, φυσικά τον εγκατέλειψε.
 http://www.radar.gr/