Aγριο "χώσιμο" και στον Κυρ Μητσοτάκη από την πρόεδρο της ΔΑΚΕ !

Με σκληρό τρόπο απάντησε ο Νίκος Κιουτσούκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου πριν από λίγο σε συνέντευξή του στον Real fm τον κάλεσε να φύγει από τη ΝΔ.
Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ τονίζει ότι είναι «από αυτούς που  «έχτισα» αυτή την παράταξη  με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή. Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι – σταλινιστές, ούτε πήρα τη θέση του… πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

«Για όσους δεν το έχουν καταλάβει η ΔΑΚΕ ΙΤ δεν αλλάζει τις θέσεις, τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της, όπως αλλάζει πουκάμισα η Ελίτ του κοινοβουλίου. Σε ότι αφορά την παραμονή μου στη ΝΔ απαντώ: Είμαι από αυτούς που  «έχτισα» αυτή την παράταξη  με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή. Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι – σταλινιστές, ούτε πήρα τη θέση του… πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι.
Σε κάθε περίπτωση εκπροσωπώ τους εργαζόμενους και όχι τα «συμφέροντα» που αυτοί υπηρετούν! Η φωνή της ΔΑΚΕ δεν θα σιωπήσει ότι κι αν λένε, ότι κι αν κάνουν οι καθοδηγούμενοι γκεμπελίσκοι- προβοκάτορες. Ας αφήσουν τα παραπολιτικά και ας απαντήσουν τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους των 500 ευρώ. Τι θα κάνουν με τα χαράτσια και τους φόρους, τι θα κάνουν με τους ανέργους;
Νίκος Κιουτσούκης
Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΙΤ
Γενικός Γραμματέας ΓΣΕΕ»
 http://www.enikos.gr/