H Ρούμπι "καίει" τώρα τον Σίλβιο για τις επ αμοιβή συνευρέσεις του !

Η μάρτυρας κλειδί στην δίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την πολύκροτη υπόθεση Ρούμπι-γκειτ με πρωταγωνίστρια την Μαροκινή Καρίμα ελ Μαχρούγκ γνωστή και ως Ρούμπι, φαίνεται ότι ''καίει'' τον Καβαλιέρε...

Τα «σεμνά δείπνα» που ισχυρίζεται ότι φιλοξενούσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας στη βίλα στο Αρκορε, μόνο σεμνά δεν ήταν σύμφωνα με τις δηλώσεις της.
«Θα πω την αλήθεια στους δικαστές ακόμα κι αν ο Σίλβιο με πίεσε να είμαι καλό παιδί στο δικαστήριο», δήλωσε συμπληρώνοντας ότι φοβάται για τη ζωή τη.

«Εκείνο το βράδυ, όπως πάντα ο Μπερλουσκόνι επέλεξε με ποια θα πήγαινε στη κρεβατοκάμαρα. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια εκείνη τη φορά, μια και όσες μένουν το βράδυ εκεί παίρνουν 5.000 ευρώ ή και περισσότερο ενώ οι άλλες 1.000 ή το πολύ 2.000 ευρώ. Εκείνο το βράδυ όμως ο πρόεδρος επέλεξε την Μπάρμπαρα Γκουέρα. Η πόρτα του δωματίου ήταν μισάνοιχτη και εγώ βρισκόμουν στο διπλανό δωμάτιο με τα άλλα κορίτσια. Η Ρούμπι ήταν μαζί μας και όλες ρίχναμε κλεφτές ματιές μέσα στη κρεβατοκάμαρα και γελούσαμε λέγοντας “κοίτα την πως υποκρίνεται”. Ξαφνικά δεν ακούγαμε τίποτα και η Μπάρμπαρα βγήκε λέγοντας μας ότι κοιμήθηκε. Τότε η Ρούμπι πιο γρήγορη από τις υπόλοιπες κατάφερε να μπει μέσα», είπε η Κονσεισάο.
Οσο για τις λεπτομέρειες γύρω από τις αμοιβές των κοριτσιών η Βραζιλιάνα είπε ότι η τότε 17 ετών Ρούμπι είχε πει στον 73χρονο Μπερλουσκόνι ότι ήθελε τα χρήματα για να κάνει αυξητική στήθους κι εκείνος της είχε απαντήσει «όχι, εσύ είσαι όμορφη έτσι» και όπως σχολίασε η Κονσεισάο «για εκείνον η Ρούμπι ήταν σαν μια κούκλα. Ήταν μικρό κοριτσάκι και αυτό ήταν που του άρεσε».
 http://www.newsbomb.g