Συγκυβέρνηση μνημονίου...με τον Τσίπρα να αντιστέκεται

Αισιοδοξία ....για διέξοδο αργότερα και αφου γίνουν κατ ιδίαν συναντήσεις πρόεδρου και των άλλων τριών κομμάτων ( ΚΑΜΜΕΝΟΥ , ΔΗΜΑΡ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ )  βλέπουν Βενιζέλος και Σαμαράς μετά την εξοδο από το προεδρικό μέγαρο και την άκαρπη συνάντηση, αφού όπως διαρρέεται μέχρι και ανοχή χωρίς την  ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση διαχείρισης του μνημονίου πρότειναν στον Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει οτι δεν μπορεί να συμμετέχει σε ένα παζάρι μνημονιακης σωτηρίας
Τι δήλωσαν  η φέρεται να δήλωσαν οι αρχηγοί :

"Οπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δεν προέβη σε δηλώσεις, ωστόσο κατά την ομιλία του σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι παρά το αδιέξοδο της σύσκεψης, διατηρεί την ελπίδα να σχηματιστεί κυβέρνηση.
  Ο κ. Σαμαράς είπε λακωνικά: «H διαβούλευση συνεχίζεται». Στη συνέχεια, κατά την άφιξή του στα γραφεία του κόμματος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Κατέβαλα κάθε προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούει την εντολή του λαού. Δεν καταλαβαίνω που το πάει».
 Ο επικεφαλής της Κ.Ο., Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια «ώστε οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους»
.«Όσο επιμένουν σε μία πολιτική που έχει απορρίψει ο λαός μας δεν θα έχουν πολιτική σταθερότητα. Δεν ζητούν ανοχή, ζητούν συνενοχή στο έγκλημα. Δεν μπορούμε να παρέχουμε αυτή την συνενοχή», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
 http://www.zougla.gr