Παγκόσμιος ξεσηκωμός ...των αγανακτισμένων για την Εργατική Πρωτομαγιά

Βέβαια καμία σχέση με τις εδώ συγκεντρώσεις των εργατοπατέρων και των οικογενειών τους με σεκιούριτι και κρατικές λιμουζίνες ... και το "νομά" κουμπάρο με το "Χαρμάνι" κουστουμάκι του Μπρακούλια"  που λέει εργασιακές και οικονομικές ασυναρτησίες στην κρατική τηλεόραση...! Και κάνει τον μεγαλοπαράγοντα και εσχάτως αντιΠΑΣΟΚΟ ,αφού του λάδωσαν για χρόνια  το αντεράκι του με θέσεις στην κρατική τηλεόραση σε γραφεία τύπου οργανισμών και με χορηγίες στις εταιρίες των εργατοπατέρων που τον είχαν για "μπροστινό"  Δείτε τι θα γίνει σήμερα στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις !


Τη δικιά τους, δυναμική απάντηση στην οικονομική και πολιτική κρίση που εξακολουθεί να σαρώνει το σύνολο των δυτικών – κι όχι μόνο – αγορών, ετοιμάζουν οι «Αγανακτισμένοι» ανά τον κόσμο! Και η Πρωτομαγιά φαντάζει ως η ιδανική ευκαιρία για να κάνουν και πάλι αισθητή την παρουσία τους …

Με πρωτοβουλία του κινήματος «Occupy Wall Street» και σε συνεννόηση με τα κινήματα «Αγανακτισμένων» σε πολλές χώρες, αλλά και τους περιβόητους «Ανώνυμους» του Διαδικτύου, η σημερινή ημέρα ενδέχεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις σε πολλούς. Και πρόσθετους μπελάδες στις αστυνομικές δυνάμεις!

Οι «Αγανακτισμένοι» στις ΗΠΑ είναι αυτοί που δίνουν τον τόνο και ήδη έχουν ανακοινώσει πως θα πραγματοποιήσουν δυναμική διαδήλωση, στο Μανχάταν αλλά και σε πολλές αμερικανικές πόλεις. Και καλούν τους ομοϊδεάτες τους να πραγματοποιήσουν εξίσου δυναμικές κινητοποιήσεις, κατά της κατάχρησης εξουσίας από τους οικονομικούς και πολιτικούς ταγούς, σε μια σειρά μεγαλουπόλεων ανά την υφήλιο.

Ήδη «συμμετοχή» έχουν δηλώσει κινήματα «Αγανακτισμένων» από το Τορόντο του Καναδά, την Βαρκελώνη στην Ισπανία, το Λονδίνο, την Κουάλα Λουμπούρ το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αλλά και από περίπου 115 πόλεις στην Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.
http://www.protothema.gr