Με το καλημέρα εκτοξεύθηκε στα 43 δολάρια η μετοχή του facebook!

Πληροφορίες που θέλουν ...να κινούνται ελληνικές διαδικασίες για την σύλληψη του Ζουγκεμπεργκ για κερδοσκοπία , πορνογραφία , διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας και διακίνηση ασέμνων αντικειμένων διαψεύδονται ως αναληθείς.  Αλλά πέρα από την ελληνοφρένεια .. (που κάποιοι πλήρωσαν ακριβά) υπάρχει και η πραγματικότητα .Δείτε το θέμα :

"Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και αναμένεται μέχρι το τέλος της ημέρας να έχει και επισήμως καταστεί η μετοχή με την μεγαλύτερη εμπορευσιμότητα όλων των εποχών στο ντεμπούτο της στην χρηματιστηριακή αγορά.

Πριν καν ξεκινήσει την διαπραγμάτευση έσπασε κάθε ρεκόρ …  αγωνίας, καθώς η φρενίτιδα που είχε καταλάβει τους επενδυτές οδήγησε στην καταχώρηση εκατομμυρίων εντολών σε βαθμό τέτοιο ώστε να «κρεμάσουν» τα συστήματα της πιο … χάι – τεκ αγοράς του πλανήτη, της τεχνολογικής αγοράς του Nasdaq.

Στα πρώτα δέκα λεπτά της διαπραγμάτευσης οι μετοχές της Facebook, μιας και περί αυτής ο λόγος, που άλλαξαν χέρια ξεπέρασαν τα 130 εκατομμύρια τεμάχια, την ώρα που μεγέθη όπως η Google είχαν ρεκόρ διαπραγμάτευσης 110 εκατομμύρια μετοχές την πρώτη της ημέρα στην αγορά, η Visa 177 εκατομμύρια και η General Motors, η εταιρεία που μέχρι σήμερα θεωρείται ως το «απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο» στην αμερικανική χρηματιστηριακή ιστορία, είχε συνολική «κίνηση» 458 εκατομμυρίων τεμαχίων την πρώτη της ημέρα στην αγορά."

http://www.protothema.gr/