Η ιερόδουλη που καίει τις μυστικές υπηρεσίες

Αποκλειστικές φωτογραφίες της 24χρονης Κολομβιανής ιερόδουλης  Dania Suarez που πρωταγωνίστησε στο σεξουαλικό σκάνδαλο με τους υπάλληλους  των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την New York Daily News.

Η νεαρή χωρισμένη μητέρα ενός εννιάχρονου παιδιού για 47 δολάρια ίσως  είναι το άτομο που σημάνει την αρχή   του τέλους της εποχής Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.
Αυτά τα λίγα δολάρια φαίνεται  να αρνήθηκε να πληρώσει ένας άντρας της Μυστικής Υπηρεσίας του προέδρου των ΗΠΑ σε ένα από τα "εργαζόμενα" κορίτσια γνωστού οίκου ανοχής στην Cartagena  της Κολομβίας.
Η νεαρή σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έβαλε τις φωνές, αρνούμενη να φύγει από το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Caribe όπου διέμεναν εκπρόσωποι του Τύπου, διπλωματικοί ακόλουθοι και μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου.
Υπάλληλοι των Υπηρεσιών, αλλά στρατιωτικό προσωπικό κάλεσαν τουλάχιστον 21 πόρνες στο ξενοδοχείο στην Cartagena  της Κολομβίας, ενώ η άφιξη του αμερικανού προέδρου , προκειμένου να παραστεί σε διάσκεψη, αναμένονταν πολύ σύντομα.
 http://news247.gr