Facebook: Μήνυση γιατί μπλόκαραν το προφίλ της νεκρής της κόρης

Μια μητέρα που θρηνεί το πρόσφατο χαμό της κόρης της, «ξεσπάει» στο Facebook επειδή μπλόκαραν την σελίδα της 19χρονης.Η Becky Palmer έχασε πρόσφατα τη μάχη με τον καρκίνο στην τρυφερή ηλικία των 19 και μόνη παρηγοριά της μητέρας της ήταν να μπαίνει στη σελίδα της κόρης της, να διαβάζει τα παλιά της μηνύματα και να θυμάται πόσο ζωντανή και γεμάτη ζωή ήταν η Becky.
Στα τέλη του Ιανουαρίου, όμως, στην προσπάθειά της να συνδεθεί με τον λογαριασμό της κόρης της, η Louise Palmer συνειδητοποίησε ότι οι κωδικοί είχαν αλλάξει.
Επικοινώνησε με το Facebook και την απάντησαν ότι ενημερώθηκαν για το θάνατο του προσώπου και κλείδωσαν το προφίλ για λόγους παραβίασης προσωπικών δεδομένων και δεν μπορεί πλέον να γίνει επανάκτηση.
Η κα Palmer επισκεπτόταν συχνά το προφίλ της κόρης της, έσβηνε τα spam από τον τοίχο της και «το περιποιούνταν σαν να ήταν ο διαδικτυακός τάφος της», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη Sunday Mirror.
Τώρα έχει δημιουργήσει μια σελίδα – εκστρατεία στο Facebook για να πιέσει το facebook να ξεμπλοκάρει την σελίδα της κόρης της και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μήνυση εάν δεν εισακουστεί το αίτημά της.
http://www.mediagate.gr/