Αnonymous :Απειλείται η ελευθερία του internet στην Ελλαδα ....τι γράφουν για Βορίδη και Παπανδρέου

 Δείτε μερικά σημεία της ανακοίνωσης των Αnonymous για την πολιτική , το διαδίκτυο , τα σκάνδαλα , την αστυνομία
"Τώρα, την στιγμή που γράφουμε αυτά τα λόγια, το Διαδίκτυο απειλείται από τον Μάκη Βορίδη, ένα πρόσωπο που την δεκαετία του 70′ και του 80′ ανήκε σε μια ομάδα παρόμοια με το ΚΚΚ και τώρα είναι μέλος του φασιστικού κόμματος στην Ελλάδα.
Ο Βορίδης είναι τώρα υπεύθυνος για το Διαδίκτυο. Μια εβδομάδα μετά την «εκλογή» του (εξελέγη απο τους πολιτικούς και όχι απευθείας απο τον λαό), blogs που παρείχαν ελευθερία λόγου έκλεισαν, λογαριασμοί στο Facebook – κυρίως ακτιβιστών, Anons, αναρχικών,κομμουνιστών και trolls – διεγράφησαν. Τώρα ο Βορίδης και οι φίλοι του σχεδιάζουν να λογοκρίνουν όλους τους παρόχους Internet (ISPs), με πρόσχημα οτι το πράττει ώστε να ξέρει πότε μια «τρομοκρατική ενέργεια» θα πραγματοποιηθεί εναντίον των πολιτών. Κάθε αντίθετος πολιτικός λόγος που δεν είναι αρεστός στον φασισμό θεωρείται «τρομοκρατία». Οπότε ναι, αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα.

Άρα τί πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή? Γιατί όλη αυτή η βία?
Όλα ξεκίνησαν οταν ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου άρχισε να μειώνει τις αποδοχές του λαού προσθέτοντας επιπλέον μέτρα λιτότητας. Τα μέσα ενημέρωσης συνέβαλαν στην διάδοση της προπαγάνδας οτι οι Έλληνες πολίτες είχαν ευθύνη για αυτό, ενώ στην πραγματικότητα η κυβέρνηση εξάντλησε τα χρήματα αυτά για ίδιον όφελος. ΟΧΙ. Οι Έλληνες πολίτες ειναι φτωχοί για σχεδόν 2 χρόνια τώρα, ενώ γίνονται ακόμα πιο φτωχοί  μέρα με την μέρα. Η κυβέρνηση δαπάνησε αυτά τα χρήματα σε προιόντα πολυτελείας όπως αυτοκίνητα, σπίτια, και γή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να ψάξετε στο Google τις παρακάτω λέξεις-κλειδια: Vatopedi, Σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα, ελληνική υπόθεση υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων 2004."
Πηγη ανακοίνωσης 
http://www.secnews.gr/archives/34211