Mαθήματα πραγματικής δημοσιογραφίας από το Economist με τον τίτλο "ευρω-μπουρδέλο"!

Οταν τα εδώ παπαγαλάκια του δήθεν καθωσπρεπισμού ...του δημοσιογράφου υπαλληλίσκου του εκδότη και του πολιτικού ωραιοποιούν καταστάσεις ...βρίζουν συλλήβδην τα blogs και την δημοσιογραφία των πολιτών μέσα από αυτά ! Οταν πέφτουν βροχή οι αγωγές κατά  ανεξάρτητων μαχητικών και αποκαλυπτικών δημοσιογραφικών φωνών. Οταν προσπαθούν να μας πείσουν ότι δημοσιογραφία  είναι κορδέλα , πλερέζα,  πολιτική πασαρέλα,  κουστουμάκι χ(Α)ρμάνικο , ( από τα τελευταία ρέστα της κρατικής διαφήμισης, και του δεύτερου μισθού του κρατικού γραφείου τύπου  ) άντε και λίγο μπούτια στήθος Μενεγάκη !
Στην Ευρώπη και σε χώρες με παράδοση σε πραγματική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία υπάρχουν δημοσιογράφοι που γράφουν με την γλώσσα της αλήθειας ...και με τίτλους που απηχούν την πραγματικότητα, έστω και αν δεν είναι στο λεγόμενο "σαβουάρ βιβρ" του λεξικού !
Kαι μάλιστα σε ένα περιοδικό που θεωρείται ...το "ευαγγέλιο" της οικονομικής ενημέρωσης. 
Γιαυτό εκεί τα έντυπα πουλάνε ...Ενώ εδώ τα εκδοτικά  και τηλεοπτικά μαγαζιά ...της καθεστωτικής και διαπλεκόμενης δημοσιογραφίας βουλιάζουν και χρεοκοπούν , μαζί με το χρεοκοπημένο κράτος που τα συντηρούσε . Γι αυτό ο κόσμος ακολουθεί τα blogs !  Γιατί γράφονται με την γλώσσα της αλήθειας ... Και απηχούν πραγματικά την κοινή γνώμη ! Αυτό δηλαδή που πρέπει να κάνει η πραγματική δημοσιογραφία !