Νέες θέσεις εργασίας δημιουργεί το facebook στην Αμερική !!!

Ας ήταν στην Ελλάδα και θα τον είχαν "κάνει" οι κομπογαννίτες ...σούπερ "ηλεκτρικό( όπως λέει και η Μπεζαντάκου ) εγκληματία !  ... εγκέφαλος διαδικτυακού κυκλώματος ..που μάλιστα εκπαίδευε και προσέφερε εργασία για να διευρύνει το κύκλωμα .Αλλά ...πέρα απο το χαβαλέ δείτε το θέμα έχει ενδιαφέρον
"Στην πρόσληψη χιλιάδων νέων υπαλλήλων προσανατολίζεται το Facebook, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία κατασκευής ένα νέο γραφείο μελετών και σχεδιασμού της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στη Νέα Υόρκη.
Σκοπός της νέας υπηρεσίας του Facebook θα είναι η ανεύρεση ταλέντων που θα μπορούν να στελεχώσουν την εταιρεία σε διάφορα πόστα.

«Το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, με περίπου 3.000 εργαζομένους και περισσότερους από 800 εκατομμύρια χρήστες, θα ανοίξει γραφείο μελετών στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 2012» τόνισε ο Sheryl Sandberg, Chief Operating Officer, σε εκδήλωση σήμερα στην πόλη.

«Η βάση χρηστών και τα έσοδα αυξάνονται πολύ γρήγορα» είπε ο Sandberg διευκρινίζοντας ότι «αυτό είναι που μας κάνει να θέτουμε τα νέα στοιχήματα για την εταιρεία».
http://www.newsbeast.gr/