Διαμαρτύρονται γιατί ...τους μπλόκαρε το blog η google !!!

Ανακοίνωση διαχειριστών Thraki Life και Thakaitha.
Προς το παρόν και για όσο χρειαστεί θα μας βλέπετε στο εφεδρικό  thrakilifenews.blogspot.com και σύντομα Thraki Life News από αναζήτηση google.Η διαφορά δηλαδή είναι ότι στο τέλος του thrakilife προσθέτουμε και την λέξη news. Επίσης τo thakaitha ενώνεται πλέον με το διευρυμένο Thraki Life News.


Φίλοι bloggers...
σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και την φιλοξενία. Απευχόμαστε οτιδήποτε δυσάρεστο σε οποιονδήποτε μα σας διαβεβαιώνουμε πως το ίδιο θα πράξουμε για όποιον χρειαστεί. 

Τελευταία είναι πολλά τα φαινόμενα κατάργησης ιστολογίων από την google και όσο πάνε πυκνώνουν. Σήμερα εμείς, αύριο ποιος ξέρει ποιος! Εμείς πάντως υποβάλαμε γραπτές αντιρρήσεις με μορφή αντικοινοποίησης και περιμένουμε απαντήσεις.
Προς το παρόν μας απάντησαν ούτε λίγο ούτε πολύ πως είμαστε σε στάδιο λεπτομερούς ελέγχου. Ελέγχου; Δηλαδή λογοκρινόμαστε; Ίσως! Και κατέληξαν πως θα μας ειδοποιήσουν αφού εξεταστεί το θέμα μας.

Προσοχή! Από τον Αύγουστο έως και σήμερα πυκνώνουν οι ...λεπτομερείς έλεγχοι και οι καργήσεις από την google. Για να το διαπιστώσετε πληκτρολογήστε στην αναζήτηση την φράση "Το ιστολόγιο καταργήθηκε" enter και ιδού τα αποτελέσματα. Η φιλοξενία μας εδώ εκτός από τον αλληλέγγυο χαρακτήρα -και γι αυτό σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά- έχει και μορφή συλλογικής αντίδρασης για την προστασία των blogs από την φίμωση στέλνοντας ηχηρά μηνύματα σε οποιουσδήποτε προσπαθούν να μας χειραγωγήσουν.