Κόμμα ιδρύει ο Μαλέλης ...και η Πετρούλα πάει για Βουλή !

 Μάλιστα αποκάλυψε ότι ή κίνησή του είναι κοντά στο κόμμα του Κουβέλη !  (ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΡΆΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ )
Τωρα τι να πούμε! Αν  πρόκειται να σωθούμε ...Στηρίζουμε με χίλια Πετρούλα στη Βουλή!  Τσιλιμπουρδάκη υπουργό Μυκόνου και λοιπόν νήσων !  Δείτε τι γράφει το Star.gr για τις πολιτικές αποκαλύψεις του διευθυντή του star στην πολιτική "εκπομπή" της Λαμπήρη !


"Τη δημιουργία πολιτικής κίνησης με προοδευτικό χαρακτήρα  ανακοίνωσε απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών, μέσα από την εκπομπή Super Star,  ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR Σταμάτης Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε στην γενικότερη πολιτική κατάσταση, την οικογενειοκρατία, που έχει καταστρέψει τη χώρα και επισήμανε ότι χρειάζεται μία ευρύτερη ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.

Στόχος, όπως είπε, είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού ομίλου με βασικό σύνθημα την οικονομία της αλληλεγγύης , ο οποίος θα απαιτήσει συγκεκριμένους νόμους που θα διέπουν τις σχέσεις των πολιτών με το κράτος. «Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική φουρνιά», είπε χαρακτηριστικά  και τόνισε ότι χρειάζονται άνθρωποι στην πολιτική που να έχουν καταξιωθεί  πρώτα στη δουλειά τους. Αποκάλυψε μάλιστα ότι όλη αυτή η κίνηση είναι κοντά στον Φώτη Κουβέλη.