Toν αποθέωσαν και ως DJ τον Τζιμπρίλ Σισέ ...

Ο Τζιμπρίλ Σισέ γνώρισε την αποθέωση στο πάρτι που διοργάνωσε σε club της Χαλκίδας, με τον Γάλλο σταρ να ξεσηκώνει τον κόσμο με τη μουσική του και τους οπαδούς των "πρασίνων" να του ζητούν με συνθήματα να μην πάει στη Λάτσιο. Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε από νωρίς στη Χαλκίδα για να ετοιμάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το μεγάλο πάρτι που στήθηκε στο "Gaz".

Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε και πάλι προς τον χώρο του πάρτι.
Η άφιξή του έγινε κατά τη 1 τα ξημερώματα , όπου και αποθεώθηκε από τους παριστάμενους, μεταξύ των οποίων και κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού που του φώναζαν να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά και συνθήματα κατά της Λάτσιο.
Στις 01:40 ανέβηκε στα decks ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μέσα σε αποθέωση. "Είναι μαζί μας ο ΜVP του πρωταθλήματος, ο Τζιμπρίλ Σισέ", ήταν η προσφώνηση από έναν φίλο του που ήταν μαζί του.
"Οε οε οε Τζιμπρίλ Σισέ", ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα της Χαλκίδας από φίλους του "τριφυλλιού", με μερικούς μάλιστα να ανάβουν πυρσούς μέσα στο μαγαζί, ενώ ένα τεράστιο πανό έγραφε: "Μείνε για μας".
Ο Τζιμπρίλ Σισέ σταμάτησε κάποια στιγμή τη μουσική και πήρε το μικρόφωνο λέγοντας "Ευχαριστώ που είστε όλοι εδώ", ενώ βλέποντας τον κόσμο να συνεχίσει να φωνάζει το όνομά του, σταμάτησε και πάλι να παίζει.
http://www.thebest.gr/