Tι Shakira ,τι Καλομοίρα ...τα πέταξε τα μπούτια έξω !

Εντάξει μην τρελαθούμε ...Οι συγκρίσεις δεν είναι φωνητικές ...αλλά ενδυματολογικές ! Και η Καλομοίρα θέλει να κάνει την καριέρα της και ξέρει πλέον και πως ! Δείτε θέμα
"Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όσοι είδαν το Καλομοιράκι σε εκδήλωση στο παραλιακό κλαμπ «Dream City», όπου παρουσίασε το καινούργιο της single «This is the time». Πιο σέξι από ποτέ, το χαμογελαστό κορίτσι έκανε τους πάντες να παραμιλούν με το σκέρτσο και το καλογυμνασμένο κορμί της. Μόλις 50 κιλά, δηλώνει ευτυχισμένη και προτρέπει τους θαυμαστές σε πιο υγιεινή διατροφή.


«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που προσπαθώ να τρώω υγιεινά και δεν κάνω απλώς μια δίαιτα», δηλώνει στην «Espresso» η Καλομοίρα. «Η υγιεινή διατροφή είναι τρόπος ζωής, για μένα σε συνδυασμό πλέον και με αθλητισμό. Εδώ και επτά εβδομάδες κάνω kick boxing. Δεν ήθελα απλώς και μόνο να πηγαίνω γυμναστήριο και να κάνω κάποιες ασκήσεις. Ήταν κάτι που με κούραζε, ήθελα να κάνω κάτι πιο ενδιαφέρον. Με το kick boxing γυμνάζεται όλο το σώμα και μαθαίνω να προφυλάσσομαι»."
http://www.zougla.gr/