Μας κράζουν διεθνώς για το reality του ΑΝΤ1

Όλος ο αμερικανικός λαός πρέπει να είναι περήφανος ως έθνος για την εξαγωγή realities τύπου «The Real Housewives», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Jezebel. Ένα νέο είδος franchising εκανε, λοιπόν, την εμφάνιση του στα ελληνικά media, αποτυπώνοντας πλήρως την version του αμερικάνικου reality με τον τίτλο «The Real Housewives of Athens» .

Φυσικά, οι Έλληνες, ακολουθώντας την ασφαλή οδό των σίγουρων και χρησιμοποιημένων concepts, δεν άλλαξαν την πολιτική του «love to hate them«, όπως έκανε η Teresa Giudice και η Jill Zarin. Δεν παύουν να λείπουν ούτε οι ίντριγκες, οι «κατινιές», αλλά ούτε και η προκλητική επίδειξη χρήματος των μέσων ελληνίδων νοικοκυρών. Το επεισόδιο στην πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας σημείωσε χαμηλά, όχι όμως απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης, κάνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τους τηλεκριτικούς να αποκτούν νόημα και υπόσταση ως επαγγελματίες.
Στο στόχαστρο της τηλεκριτικής, λοιπόν, οι 6 «νοικοκυρές» της Αθήνας που απολαμβάνουν να σπαταλούν το χρόνο τους καυγαδίζοντας σε κάποιο πολυτελές καφέ ή εστιατόριο, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που βάλλει την ελληνική κοινωνία.
Το ερώτημα, όμως, παραμένει.. Το παραπάνω θέαμα κάνει τελικά τον τηλεθεατή να νιώθει πως υπερέχει των έξι αυτών κυριών, που συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα δεκατριάχρονα κοριτσακια; 
http://www.tsantiri.gr/