Καυγάς στην εξέδρα για τη φανέλα του Busquets! (video)

Ο κακός χαμός έγινε στην εξέδρα του «Rico Perez», όπου ένας σαραντάρης οπαδός και μία έφηβη θαυμάστρια του Sergio Busquets έδωσαν σκληρή μάχη για τη φανέλα του μέσου της Barcelona, ξεχειλώνοντάς την από το πολύ τράβηγμα!


Ο αγώνας των Blaugrana στο γήπεδο της Hercules Alicante ήταν η ευκαιρία που περίμεναν όλη τη χρονιά οι οπαδοί των Καταλανών από την συγκεκριμένη περιοχή, γι’ αυτό και η μικρή φαν του Busquets φρόντισε να ετοιμάσει ένα τεράστιο πανό, παρακαλώντας τον αγαπημένο της παίκτη να εκπληρώσει την επιθυμία της. 
Υπολόγιζε όμως χωρίς έναν άλλο φίλαθλο, που πετάχτηκε από το πουθενά, άρχισε να σπρώχνει και προσπάθησε να αρπάξει τη φανέλα του Busquets! Στο τέλος, πάντως, επικράτησε η ακόμα πιο «λυσσασμένη» έφηβη, που έβαλε τα κλάματα από την συγκίνηση, λέγοντας ότι «δεν θα επέτρεπα να μου πάρουν τη φανέλα! Είναι δική μου, γαμ…!».
Φανταστείτε τι θα γινόταν για τη φανέλα του «ωραίου» Gerard Pique, οι θαυμάστριες του οποίου τρελαίνονται για μια φωτογραφία μαζί του ή απλώς και μόνο όταν κάθονται κοντά του
 
Δείτε το βίντεο με τη μάχη για τη φανέλα του Sergio Busquets:
 
 

Καυ&