Sex and the social media ...

Nα μία ακόμα διάσταση του "ηλεκτρονικού εγκλήματος" made in greece  κατά Μπεζαντάκου ηλεκτρικού ...Όλα αυτα απο τους παρόχους των "ροζ ιστοσελίδων" facebook κλπ που οι αδίστακτοι ιδιοκτήτες τους και εγκέφαλοι "διεθνών κυκλωμάτων μαστροπείας ...πορνογραφίας κοκ " μέσω τον ροζ αγγελιών τους ...(ναι τα social media στην Ελλάδα είναι μικρές αγγελίες !!!) διευκολύνουν την αλλότρια ακολασία   Δείτε το θέμα :

"Σχεδόν τέσσερις στις πέντε γυναίκες και τρεις στους πέντε άδρες πιστεύουν ότι τα καινούργια ζευγάρια κάνουν πιο γρήγορα sex χάρη σε εργαλεία όπως το Facebook και τα υπόλοιπα social media, όπως αναφέρουν τα αποτελέσματα της έρευνας των περιοδικών Shape και Men’s Fitness.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Reuters, σε ένα δείγμα 1.200 ανδρών και γυναικών και μεταξύ άλλων ανέδειξε ότι:

-    τα smartphones και τα laptops είναι τα νέα εργαλεία που οδηγούν στην κρεβατοκάμαρα, με το 80% των γυναικών και το 58% των ανδρών να πιστεύουν ότι η χρήση των social media οδηγεί στο sex πιο γρήγορα.

-    το κύριο εργαλείο για τη διατήρηση επαφής μεταξύ των εραστών είναι η αποστολή μηνυμάτων, με τους άνδρες να χρησιμοποιούν τα μηνύματα 39% πιο συχνά σε σχέση με τις τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ στις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό φθάνει το 150%.

-    πριν την πρώτη επαφή, ένα ποσοστό 70% των γυναικών και ένα ποσοστό 63% των ανδρών τσεκάρει το έτερο ήμισι μέσα από το Google και άλλα online εργαλεία.

-    περίπου το 65% αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησε ότι έχει δεχθεί πρόταση για ραντεβού μέσω μηνυμάτων και το 49% μέσα από μήνυμα στο Facebook.

-    στο ξεκίνημα μιας σχέσης, περίπου το 72% των γυναικών τσεκάρουν το προφίλ των προηγούμενων σχέσεων του συντρόφου τους, μέσα από το Facebook.

-    στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης ένα ποσοστό 5% ρίχνουν μια ματιά στο ποιος παίρνει τηλέφωνο, ενώ το 1% απαντάει στην κλήση.

-    μεγάλα είναι και τα αντίστοιχα ποσοστά στο κλείσιμο μιας σχέσης. Το 43% των γυναικών και το 27% των ανδρών ανέφεραν ότι έχουν ενημερωθεί για το τέλος της σχέσης μέσω μηνυμάτων.

-    το 81% των χωρισμένων δεν διαγράφει από τη λίστα των φίλων του Facebook τον πρώην έτερο ήμισι, ενώ το 75% παραδέχθηκε ότι τσεκάρει καθημερινά τη σελίδα του/της.
http://www.deasy.gr/