Το πιο σέξι θέαμα που είδαμε ποτέ σε γήπεδο!

Ξεκίνησεως απλό warm up show στο Super Bowl, για να καταλήξει στο πιο σέξι θέαμα που είδαμε ποτέ σε γήπεδο: τη Lingerie Football League. 'Η, αλλιώς. αθλήτριες-μοντέλα που παίζουν αμερικάνικο ποδόσφαιρο φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους. Η ιδέα ξεκίνησε το 2004, όταν οι υπεύθυνοι του αμερικανικού ποδοσφαίρου σχημάτισαν δύο γυναικείες ομάδες για να "ζεστάνουν" τους θεατές ως pregame show του Super Bowl (ο μεγάλος τελικός του NFL).

Την επόμενη χρονιά οι δύο ομάδες έγιναν τέσσερις, ώσπου κατέληξαν, πέντε χρόνια μετά (2009), στην ίδρυση της Lingerie Footblall League (LFL). Στο φετινό παρθενικό πρωτάθλημα συμμετείχαν δέκα γυναικείες ομάδες, ενώ οι κανονισμοί του παιχνιδιού ήταν αρκετά παραλλαγμένοι, προσαρμοσμένοι στα κορίτσια

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η αθλήτρια των Dallas Desire, Τζέσι Τζέιμς, "η κεντρική ιδέα στην οποία στηρίζεται όλο αυτό το οικοδόμημα είναι πως όμορφες γυναίκες μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο όπως οι άντρες, αλλά ταυτόχρονα να μη χάνουν τη θηλυκότητα τους". Κι αν κρίνουμε από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο YouTube, τα κορίτσια τα κατάφεραν και με το παραπάνω. Οι προϋποθέσεις για να μπει μία κοπέλα στο δυναμικό των ομάδων πολύ αυστηρές. Το ανώτατο όριο βάρους ήταν τα 54-56 κιλά, ενώ όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση σίγουρα έπρεπε να βρίσκεται πολύ πάνω απ' το μέσο όρο. Οι υποψήφιες που πληρούσαν τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις φόρεσαν το ειδικό προστατευτικό τους κράνος, τις επιγονατίδες τους (πολύ) κοντά σόρτς και μπικίνι στα χρώματα της ομάδας τους και μαζί με τις υπόλοιπες uber-σέξι συναθλήτριες τους ρίχνονταν στα χορτάρια για να πάρουν το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Και αρκεί να διαβάσεις τα ονόματα των ομάδων του πρωταθλήματος για να νιώσεις την τεστοστερόνη σου να χτυπάει κόκκινο: ο παρθενικός αγώνας έγινε μερταξύ των ομάδων Miami Caliente  (σσ "θερμό Μαϊάμι) και Chicago Bliss (σσ η ευδαιμονία του Σικάγο), όπου μάλιστα πάνω στην ένταση του παιχνιδιού μία παίχτρια τράβηξε τόσο πολύ το κάτω μέρος του εσωρούχου της άλλης, που λίγο έλειψε να της το βγάλει. Από τότε προς ευχάριστη έκπληξη του φιλοθεάμονος αμερικανικού κοινού, είχαμε αρκετά ακόμη ανάλογα ευτυχή περιστατικά.
Βέβαια, ελάχιστα ενδιαφέρονται οι Αμερικάνοι θεατές - κι εμείς μαζί τους - για το ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα. Εκεί που μάλλον ρίχνουν περισσότερο το βάρος του είναι πότε θα ανακοινωθούν θέσεις άντρα τσίρλιντερ για να δηλώσουν συμμετοχή για το πρωτάθλημα. Εσύ πάλι, που δεν γεννήθηκες αρκετά τυχερός ώστε να έχεις πιθανότητα να βρεθείς κάπου ανάμεσα στα κορίτσια, πλέον έχεις έναν παραπάνω λόγο να το βάλεις στο πρόγραμμα της δορυφορικής σου το My Network TV, το κανάλι που θα μεταδίδει τους αγώνες και του χρόνου.

http://www.balla.gr/