ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEDISH SYSTEMS

ΚΑΛΑ ΠΑΛΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥργειο εργασίας και στους Οργανισμούς τους ή ασχολούθνται μόνο με κρασία ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΤΩΝ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ και ΛΟΙΠΏΝ ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΉ ! ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ....ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥ ΣΕ ΜΙΑ  απο ΑΥΤΕΣ ....ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ !

"Είμαι, δυστυχως πρώην, εργαζόμενος της εταιρείας security "Swedish Systems" ο οποίος ειδοποιήθηκα αναπάντεχα και απροσδόκητα για την απόλυσή μου χωρίς κανέναν λόγο και αιτία. Θέλω να καταγγείλω και από δω αλλά και στις αρμόδιες αρχές για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στην ανωτέρω εταιρεία αφού δεν μας δίνονται οι νόμιμες άδειες για τις οποίες μας βάζουν και υπογράφουμε ότι τις πήραμε με τον εκβιασμό της απόλυσης, φυσικά δεν μας καταβάλλεται ποτέ το επίδομα ή η αποζημίωσή της, δεν καταβάλλονται αντίστοιχα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα για τα οποία πάλι υπογράφουμε ότι τα πήραμε και όχι μόνο αυτά αλλά τώρα μας ζήτησαν να πληρώσουμε από τη τσέπη μας τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία υποχρεούται να μας παράσχει η εταιρεία και μας κόψαν με το έτσι θέλω από το μισθό μας, κοντά στα 250 ευρώ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΔΟΕ, ΙΚΑ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για όλα αυτά. Ελέγχονται ποτέ αυτές οι εταιρείες ;;;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΚΑΘΩς ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ."
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ