Συνέλαβαν ...τον παραμυθά "Αλ Καπόνε" των Χανίων!


Μπορεί να έχουν φαντασία οι χρήστες ...του Facebook Aλλά και η ΕΛ.ΑΣ σκίζει ! Δείτε τι απίστευτα συνέβησαν στην Κρήτη με κινητοποίηση αστυνομικών να συλλάβουν τον Αλ Καπόνε της Μεσαράς που εντόπισαν μέσω facebook !
"Ένας νεαρός κάτοικος της Μεσαράς είχε δει πολλές φορές την ταινία...'Αληθινά ψέματα' ή ονειρευόταν να είναι πραγματικός Αλ Καπόνε ,κατάσκοπος...μαφιόζος και ό,τι άλλο τον συνάρπαζε! Στόχος του να ξεγελάει κοπέλες, αλλά την...πάτησε και η Αστυνομία!

Τα όσα παρουσίαζε μέσω του διαδικτύου και διέδιδε ο νεαρός άνδρας που ασχολείται με τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες κινητοποίησαν αστυνομικές υπηρεσίες από το Ηράκλειο και τα Χανιά οι οποίες υπό άκρα μυστικότητα κινήθηκαν προς τα μέρη του, πιστεύοντας πως θα συλλάβουν έναν μεγαλέμπορο όπλων, αρχαίων και πλαστών χαρτονομισμάτων, αλλά και ιδιοκτήτη offshore εταιρειών!
Ο θησαυρός όμως αποδείχτηκε άνθρακας όπως τελικά φάνηκε από τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε νωρίς χθες τα ξημερώματα και διήρκεσε αρκετές ώρες με πολλούς αστυνομικούς να ψάχνουν στα θερμοκήπια και στο σπίτι του για να βρουν όπλα, αρχαία και μηχανές παραχάραξης χαρτονομισμάτων ευρώ.
Τι συνέβη; Ο 33χρονος εκτός από μεγάλος παραμυθάς αποδείχτηκε και αδαής σχετικά με τη χρήση και τους κινδύνους του διαδικτύου. Ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook παρουσίαζε τον εαυτό του ως ένα άτομο χωμένο βαθιά στην παρανομία. Διέδιδε ότι ζει μέσα στα πλούτη τα οποία απέκτησε με παρανομίες ενώ έχει όπως έλεγε και offshore εταιρείες στο εξωτερικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έκανε για να . γοητεύσει τις facebook φίλες του πιστεύοντας πως κάποια γυναίκα θα σαγηνευτεί από τον άνδρα εκείνο που ζει μέσα στον κίνδυνο και την παρανομία.
Εκτός όμως από το διαδίκτυο που χρησιμοποιούσε με τον τρόπο αυτό όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές από τα Χανιά, ο 33χρονος φαίνεται να είχε και πολύ μεγάλο στόμα.
Ο ίδιος όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης από τη δυτική Κρήτη, δεν «διαφήμιζε» τα κατορθώματά του μονάχα μέσω του internet. Τα ψέματά του γύρω από τις μαφιόζικες δραστηριότητές του και τις offshore εταιρείες τα έλεγε σε γνωστούς και φίλους του για να τους εντυπωσιάσει επίσης. Μεταξύ των ατόμων που εκμυστηρεύτηκε τις κρυφές του δραστηριότητες ήταν και ο πληροφοριοδότης της Αστυνομίας! Ο έμπιστος φίλος του 33χρονου ήταν εκείνος που αποκάλυψε ενδεχομένως και στις Αρχές το «μυστικό» του νεαρού άνδρα από τη Μεσαρά.
Οι Διωκτικές Αρχές σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές των Χανίων «έτριβαν τα χέρια τους» και ετοίμαζαν εδώ και ημέρες σχέδιο απόβασης στη Μεσαρά για να συλλάβουν τον επικίνδυνο, όπως εκτιμούσαν κακοποιό.
Η χαρά που είχαν όταν τους μίλησε ο πολίτης που συνεργάστηκε μαζί τους εκτινάχθηκε στα ύψη όταν όπως φημολογείται επιβεβαίωσαν την πληροφορία «σκαλίζοντας» στο Facebook και στο profile του 33χρονου . Εκεί λέγεται ότι διαψεύστηκαν οι όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για την εγκυρότητα της «πηγής» τους, αφού διαπίστωσαν ιδιοις όμμασι ότι ο 33χρονος αναφερόταν στις παράνομες δραστηριότητες που προαναφέραμε.
Νωρίς χθες τα ξημερώματα ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του εμπόρου όπλων και αρχαίων όπως πίστευε η Αστυνομία. Τα πάντα είχαν μελετηθεί και στηθεί βάσει ενός καλά οργανωμένου αστυνομικού σχεδίου.
Οι πρώτοι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τον 33χρονο μπουκάροντας στο σπίτι του την ώρα που το ελεγχόμενο άτομο, κοιμόταν τον ύπνο του Δικαίου. Ο ίδιος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πετάχτηκε έντρομος από το κρεβάτι του όταν διαπίστωσε ότι το σπίτι του το είχαν ζώσει αστυνομικές δυνάμεις. Δεν ήξερε τι συμβαίνει και για ποιο λόγο η Αστυνομία βρισκόταν στο προσκεφάλι του.
Αστυνομικοί έκαναν άνω κάτω το σπίτι , τα θερμοκήπια και γενικά ολόκληρη την περιουσία του αναζητώντας τα όπλα, τα πλαστά χαρτονομίσματα και τα αρχαία που ο ίδιος διαφήμιζε μέσω του διαδιχτύου.
Για ώρες οι αστυνομικοί έψαχναν μανιωδώς μέχρι που κατάλαβαν ότι ο νεαρός αγρότης το μόνο για το οποίο θα μπορούσε να κατηγορηθεί ήταν ότι είναι ... μυθομανής.
«Τα έκανα αυτά όλα για να γνωρίσω κάποια κοπέλα»φέρεται να εξομολογήθηκε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στους αστυνομικούς, ενώ ανοίγοντας την καρδιά του ξέσπασε και σε κλάματα επειδή ήταν μόνος στη ζωή και ήθελε να παντρευτει
http://www.cretalive.gr/