H Tότα του ΕΣΥ ....και των επαρχιακών life style περιοδικών παντρεύεται !

 "Ντύνει στολίζει νοικοκυρεύει" ....η πολιτική στην Ελλάδα !
Μια θέση περιφερειάρχη στο ΕΣΥ μια σοφτ ημίγυμνη φωτογράφιση σε περιφερειακό life style περιοδικό ...την έκανε περιζήτητη στο πολιτικό της χώρο ...και ελκυστική σε κάθε παραράτσικο και αποκαλυπτικό έντυπο ! Απο την επαρχιακή πόλη της βόρειας Ελλάδας κατέληξε στα αθηναϊκά σαλόνια των  υπουργικών γραφείων   και στις χλιδάτες παραλίες του Αστέρα Βουλιαγμένης ....και στην αποκατάσταση με κύπριο επιχειρηματία ...Τώρα αναμένεται τρικούβερτο  γαμήλιο γλέντι
Δείτε το θέμα:

"Με 600 καλεσμένους, άφθονο ντόπιο γουρουνόπουλο και κατσίκι η γοητευτική Τότα του Ε. Ντυνάν παντρεύεται στα τέλη του Σεπτέμβρη στη Δράμα τον άνθρωπο που την στήριξε στις δύσκολες στιγμές της προσωπικής της ζωής, τον Κύπριο επιχειρηματία, κ. Λουκά Γερολαίμου.



Μια σχέση που χτίστηκε στην αμμώδη πλαζ του Αστέρα της Βουλιαγμένης και πέρασε χίλια κύματα μέχρι να στεριώσει.

1 Νοεμβρίου 2008. Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό Σαββάτου όταν ο 51χρονος τότε Κύπριος επιχειρηματίας και θαμώνας του Αστέρα Βουλιαγμένης, κ. Λουκάς Γερολαίμου διάβαινε την πύλη του ξενοδοχείου επιδεικνύοντας στην είσοδο την vip κάρτα του, συντροφιά με μια Κύπρια φίλη του.

Φανατικός της παραλίας συνήθιζε να την επισκέπτεται και μέσα στο χειμώνα εκμεταλλευόμενος τις καλές μέρες. Ο καιρός ωστόσο, την συγκεκριμένη μέρα έπαιζε περίεργα παιχνίδια. Η ηλιοφάνεια εναλλασσόταν με συννεφιά, τα σύννεφα κάποια στιγμή πύκνωσαν, έφεραν την βροχή και μαζί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον επιχειρηματία να διεκδικήσει τον έρωτα της ζωής του.

Αυτός βρισκόταν μερικές ξαπλώστρες πιο κάτω στο πρόσωπο της 35χρονης τότε διοικήτριας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», κυρίας Παναγιώτας Χατζοπούλου. Την έβλεπε άλλωστε να πηγαινοέρχεται στον Αστέρα καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, όμως ποτέ δεν είχε βρει την ευκαιρία και το θάρρος να την πλησιάσει. Η άτακτη-λόγω της καταρρακτώδους βροχής- φυγή της φίλης που τον συνόδευε εκείνη τη μέρα στη παραλία, ήταν μια αφορμή για να κάνει την πρώτη κίνηση.

Αφού την ξεπροβόδισε μέχρι την έξοδο, επέστρεψε στη παραλία αποφασισμένος. Λέγεται ότι η πρώτη του λέξη, άγνωστο γιατί, ήταν στα αγγλικά.

“Hi” της είπε και αυτοσυστήθηκε. Από εκείνη τη μέρα και για τους υπόλοιπους έξι περίπου μήνες το ζευγάρι έγινε αχώριστο.

Μέχρι τη στιγμή όπου η πρώην διοικήτρια και σήμερα σύμβουλος σε θέματα υγείας στο Δ.Σ του Ερρίκος Ντυνάν πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πρώην της σχέση, η οποία βάσει των φημών της εποχής εκείνης, αφορούσε πρώην κορυφαίο πολιτικό.

Ο επιχειρηματίας δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η δεύτερη πιο σημαντική σχέση της ζωής του (υπήρξε παντρεμένος και έχει ένα παιδί) τερματιζόταν εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου, η γοητεία του οποίου φάνηκε ότι συνέχιζε να ασκεί επιρροή πάνω της.

Για περίπου ένα χρόνο έμειναν χωριστά. Εκείνη παγιδευμένη σε έναν έρωτα δίχως αύριο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια και εκείνος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση προσπαθούσε να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Τελικά, η οδηγούμενη σε αδιέξοδο με μαθητική ακρίβεια φερόμενη σχέση της με τον πρώην πολιτικό, στάθηκε η αιτία για την επιστροφή της σε σίγουρα λιμάνια. Λέγεται ότι ο πολιτικός της είχε υποσχεθεί ότι θα πάρει σύντομα διαζύγιο από την σύζυγο του προκειμένου να παντρευτούν, όμως αυτή του η υπόσχεση δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας δεν έχασε την ευκαιρία. Έριξε τον εγωισμό του και στάθηκε στο πλευρό της προσφέροντας της παρηγοριά. Ένα χρόνο αργότερα ήρθε και η πρόταση γάμου συνοδευόμενη από ένα εντυπωσιακό μονόπετρο με φόντο την παραλία του Αστέρα. Τις επόμενες μέρες το ζευγάρι επισκέφτηκε την ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης την Δράμα προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένεια της τα χαρμόσυνα νέα.

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες λένε ότι η κυρία Παναγιώτα Χατζοπούλου όρισε ως ημερομηνία γάμου της την 26η Σεπτεμβρίου προκειμένου να πικάρει τον πρώην ερωτικό της σύντροφο ο γάμος του οποίου είχε τελεστεί την ίδια ακριβώς ημέρα."
http://www.protothema.gr/